edukativne usluge

edukativne usluge | 01.11.2023.

Mesto gde se sreću nauka i zabava

„Naučna kuhinjica“ je jedinstven koncept edukativnih radionica koje pružaju deci priliku da istražuju, eksperimentišu i stiču znanja iz sveta prirodnih nauka na zabavan i kreativan način. Šta je potrebno za pokretanje franšize?

„Naučna kuhinjica“ je jedinstven koncept edukativnih radionica koje pružaju deci priliku da istražuju, eksperimentišu i stiču znanja iz sveta prirodnih nauka na zabavan i kreativan način. Šta je potrebno za pokretanje franšize?

edukativne usluge | 10.05.2023.

Nagrada za franšizu „Malac Genijalac“

Škola za intelektualni razvoj dece „Malac Genijalac“ dobitnik je „Franšizne nagrade godine“ u kategoriji najbolja regionalna franšiza.

edukativne usluge | 13.10.2022.

Ulaznica za saradnju

Preduzetnici koji žele da saznaju sve o franšizi koncepta Edukido te načinima na koji mogu pristupiti ovoj mreži, dobiće besplatnu ulaznicu i priliku da se susretnu s predstavnicima kompanije na Sajmu franšiza u Varšavi.

edukativne usluge | 15.09.2022.

Poljska IT franšiza na Balkanu

Coders Lab, lanac IT akademija iz Poljske, nastavlja da širi franšiznu mrežu na Balkanu.

edukativne usluge | 30.08.2022.

Dobro došli u Edukido svet

Franšizni koncept Edukido širi mrežu u Hrvatskoj. Novi edukativni centri biće otvoreni u Zadru i Rijeci.

edukativne usluge | 25.07.2022.

Kad matematika postane zabavna

„Kad postanete primalac franšize, tad postajete partneri i prijatelji, a finansijski ste nezavisni“, kaže Sarah Vuković, zadužena za razvoj mreže škola „Malac Genijalac“ u Hrvatskoj

edukativne usluge | 13.07.2022.

Biznis u perspektivnoj branši

Franšizni sistem Edukido želi da proširi mrežu svojih edukativnih centara u Srbiji, Rumuniji i Mađarskoj. Kompanija traži ljude zainteresovane za ulaganje u oblast edukacije dece.

edukativne usluge | 20.06.2022.

Škola kodiranja i proverena franšiza

Otvaranje škole kodiranja je odličan način za pokretanje stabilnog i uspešnog posla u oblasti obrazovanja za decu i tinejdžere. Mreža „Logiscool“ škola u Srbiji spremna je za nove franšizne partnere.

edukativne usluge | 03.06.2022.

Deca na prvom mestu

U franšiznom sistemu Edukido većina primalaca franšize su žene. Zašto je to tako?

edukativne usluge | 14.04.2022.

Inovacije za bolje poslovanje

Dobro ustrojeni franšizni sistemi nastoje da konstantno uvode novine koje će unaprediti i olakšati poslovanje franšiznim partnerima. Šta je aktuelno u obrazovnom sistemu Maple Bear?

edukativne usluge | 29.03.2022.

Više škola, veće mogućnosti

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ jedan je od retkih domaćih franšiznih sistema sa zavidnim brojem primalaca franšize koji vode dve ili više poslovnica. Zašto je ovaj fenomen važan i šta to govori o samom franšiznom sistemu?

edukativne usluge | 19.01.2022.

Dobrobit za decu i lekcija za mlade

Želela je da se posveti edukaciji dece i pri tom gradi svoj preduzetnički put. Ines Slunjski je napustila državni posao, uzela franšizu i donela u Varaždin dva edukativna programa – Malac Genijalac i Edukido.

edukativne usluge | 04.11.2021.

Naučiti nešto novo i mnogo više

U martu 2021. Timea Kiš je potpisala ugovor o master franšizi i preuzela obavezu da u Mađarskoj razvija mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“

edukativne usluge | 08.10.2021.

Kreativno obrazovanje u temelju franšize

Tržište vannastavnih aktivnosti za decu konstantno raste. Prilika je to i za koncept Edukido, koji će od ove godine svoje edukativne radionice s LEGO kockama i originalne programe ponuditi i deci iz ovog regiona.

edukativne usluge | 30.09.2021.

Spremni za promene

Programiranje i edukacija budućih IT stručnjaka dobija sve više na važnosti jer ljudi shvataju koliko je IT važan za današnje generacije dece, kaže Bartoš Jakubovski, direktor prodaje i marketinga u Coding Giants-u

edukativne usluge | 17.09.2021.

Dva dobra u jednom programu

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ predstavlja novi edukativni program. Osim polaznika, benefite ove novine treba da osete i primaoci franšize.

edukativne usluge | 17.09.2021.

Koncept koji menja život

Kako je nastao Tinker Labs, šta je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

edukativne usluge | 09.09.2021.

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom je pokazala da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je naučila i da je budućnost u onlajnu – kaže Gžegoš Moravski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

edukativne usluge | 07.09.2021.

Kroz igru do znanja

Raditi s decom i uživati u poslu kojim se bavite bilo je ispunjenje snova, kaže Sandra Bilić-Kandić, primalac master franšize edukativnog koncepta Tinker Labs. Jedan od glavnih ciljeva joj je da podeli svoje iskustvo i proširi franšiznu mrežu škola širom Srbije i Crne Gore.

2
3
4
5
sledeći  
poslednji