lepota i fitnes

lepota i fitnes | 29.05.2023.

Ispunjeni planovi i novi koraci

DepilConcept, internacionalni brend estetskih centara, proslavio je u aprilu četiri godine poslovanja u Srbiji.

DepilConcept, internacionalni brend estetskih centara, proslavio je u aprilu četiri godine poslovanja u Srbiji.

lepota i fitnes | 13.05.2021.

Na uzlaznoj putanji

„Uprkos pandemiji i vanrednim okolnostima, DepilConcept beleži konstantan rast broja klijenata i prometa. To pokazuje da je ovo dobro organizovana franšiza, snažan i kvalitetan brend“, poručuju primaoci master franšize zaduženi za razvoj u Srbiji

lepota i fitnes | 28.10.2020.

Ko zna, taj i radi

DepilConcept, franšizni sistem specijalizovan za epilaciju, depilaciju i tretmane fototerapije, otvorio je novi franšizni centar. Ipak, to nije jedina novost – zainteresovanim preduzetnicima sada se nudi i potpuno razrađen posao na lokaciji u Beogradu.

lepota i fitnes | 02.04.2020.

Lepota i fitnes pred izazovima epidemije

Franšizni centri u oblasti nege lepote i fitnesa značajno su pogođeni krizom izazvanom koronavirusom. Kako pokušavaju da pomognu svojim primaocima franšize te koja su rešenja primenili za nastavak poslovanja?

lepota i fitnes | 25.03.2020.

Nega lepote u doba pandemije

Epidemija koronavirusa sigurno utiče i na biznise iz sektora nege lepote. Kako se franšizni sistemi nose s novonastalom situacijom? Prenosimo nekoliko iskustava iz Poljske.

lepota i fitnes | 21.02.2020.

Podrška jača saradnju

DepilConcept, portugalski brend u oblasti estetskih centara, širi svoje poslovanje u Srbiji. Novi franšizni centar biće otvoren u Zemunu.

lepota i fitnes | 20.01.2020.

U razvoj s jasnim ciljevima

Početak godine je po pravilu vreme za rekapitulaciju i analizu prethodnog poslovanja. Šta je obeležilo portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, govori vlasnik brenda Alešandre Lorenso

lepota i fitnes | 18.11.2019.

Dok kilogrami nestaju, zarada raste

Lanac centara za rukovođenje i održavanje telesne težine Body Creator ove godine obeležava 18 godina poslovanja i najavljuje snažnije širenje u regionu. Zašto je ova franšiza idealna za žene preduzetnice?

lepota i fitnes | 04.11.2019.

Nega lepote kao porodični biznis

Centar za negu lepote Cacao otvorio je franšiznu poslovnicu u Banjaluci. Ko su primaoci franšize za ovo područje te kako su u oblasti nege lepote prepoznali dobru priliku za porodični biznis?

lepota i fitnes | 23.08.2019.

Zabavi se i zaradi

Zašto se rekreacija i porodična zabava svrstavaju u perspektivne poslovne branše? Trambolina park WOOP! daje i dobar primer i šansu preduzetnicima zainteresovanim za franšizu.

lepota i fitnes | 16.07.2019.

Uz DepilConcept do sopstvenog biznisa

Od aprila 2019. u Srbiji posluje DepilConcept, portugalski franšizni sistem specijalizovan za epilaciju. Primaoci master franšize za ovo tržište otkrivaju po čemu se DepilConcept izdvaja od drugih – i kao koncept i kao biznis prilika.

lepota i fitnes | 22.04.2019.

Volja i predanost su presudni

U Srbiji posluje 12 franšiznih Dr FeelGood fitnes klubova. Sa vlasnikom brenda, Sašom Plećevićem, razgovarali smo o tome šta je važno za uspeh franšize u ovoj oblasti.

lepota i fitnes | 06.03.2019.

Uskočiti u biznis

Jump Planet, zabavni park s trambolinama osmišljen i razvijen u Poljskoj, nudi franšizu i u ovom regionu. Za preduzetne ljude koji razmišljaju o pokretanju atraktivnog biznisa, ovo je dobra prilika, smatra Bartoš Sleđinjski, vlasnik koncepta

lepota i fitnes | 05.03.2019.

DepilConcept stiže u Srbiju

Portugalski brend u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Beogradu. Primalac master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje brenda.

lepota i fitnes | 19.02.2019.

Lako uz Semilac

– Popularnost hibridnih lakova za nokte raste, a Semilac je vodeći brend u Poljskoj – kaže Paulina Patelka, direktorka franšiznog razvoja, ističući da franšizne partnere traže širom Evrope, a da su od zemalja ove regije posebno zainteresovani za Sloveniju

lepota i fitnes | 11.01.2019.

Skok za profit

Jump Planet, poljski koncept zabavnog parka s trambolinama, nudi franšizu i u zemljama ovog regiona. Šta se očekuje od primalaca franšize?

lepota i fitnes | 21.12.2018.

Bez ozbiljnog pristupa, nema uspešne priče

Kako pružanje usluga nege lepote može da preraste u ozbiljan biznis, ko je idealan primalac CACAO franšize i zašto su razvili novi format i novi podbrend, govori Nemanja Čalija, vlasnik franšiznog koncepta CACAO

lepota i fitnes | 29.10.2018.

Lepota uređenog koncepta

Mađarski lanac biosolarijuma KiwiSun ima franšizne poslovnice širom Evrope. I preduzetnici iz zemalja ovog regiona mogu da postanu primaoci ove franšize.

lepota i fitnes | 25.10.2018.

Više od ljubavi prema pivu

Opuštanje i kupanje u pivu? Iako deluje kao fantazija, ovakav koncept zaista postoji. Osim svojih vrhunskih pivskih kupki, češki Original Beer Spa od ove godine nudi i franšizu.

2
3
4
5