USLUGE

poslovne usluge | 16.12.2021.

Šansa uprkos izazovima

„Srpska preduzeća imaju šansu u Kini, a mi im možemo pomoći da se na najbolji mogući način predstave i povežu s kineskim preduzetnicima“, kaže Tomislav Despić, direktor kancelarije za Istočnu Evropu kompanije ToJoy.

poslovne usluge | 13.12.2021.

Kurirska franšiza i u Srbiji

Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže u Srbiju. Prva poslovnica je otvorena u Beogradu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.12.2021.

Riblji delikatesi i franšiza

Ko želi da obogati lokalno gastro tržište i pokrene uspešan brend ribljeg uličnog restorana – od sada može uzeti franšizu hrvatskog koncepta Fish Delish. Kakva se prilika nudi franšiznim partnerima?

lepota i fitnes | 23.11.2021.

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sad u fokusu i kako će se nadalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alešandre Lorenso

gastronomija i ugostiteljstvo | 16.11.2021.

Nova franšiza u susedstvu

Popeyes, američki lanac poznat po specijalitetima od piletine, ulazi na tržište Rumunije. Planirano je da prvi restoran bude otvoren 2022. godine.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.11.2021.

Pizza Hut budućnosti

Godina 2020. je bila godina reorganizacije za brend Pizza Hut. Franšizna mreža ponovo raste, a zainteresovani su i za širenje u zemljama ovog regiona.

edukativne usluge | 04.11.2021.

Naučiti nešto novo i mnogo više

U martu 2021. Timea Kiš je potpisala ugovor o master franšizi i preuzela obavezu da u Mađarskoj razvija mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“

gastronomija i ugostiteljstvo | 27.10.2021.

Japanska kuhinja u malom formatu

Suši restoran ne može da funkcioniše samo s dvoje zaposlenih. Japanos, međutim, može! – kaže Kristina El Majzub, operativna direktorka ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Evrope

edukativne usluge | 08.10.2021.

Kreativno obrazovanje u temelju franšize

Tržište vannastavnih aktivnosti za decu konstantno raste. Prilika je to i za koncept Edukido, koji će od ove godine svoje edukativne radionice s LEGO kockama i originalne programe ponuditi i deci iz ovog regiona.

edukativne usluge | 30.09.2021.

Spremni za promene

Programiranje i edukacija budućih IT stručnjaka dobija sve više na važnosti jer ljudi shvataju koliko je IT važan za današnje generacije dece, kaže Bartoš Jakubovski, direktor prodaje i marketinga u Coding Giants-u

gastronomija i ugostiteljstvo | 28.09.2021.

Zaradi na jeftinoj kafi

Cofix, lanac kafića s povoljnim cenama, pojavio se na tržištu Izraela kao žestoki konkurent Starbucks-u. Danas, nakon što su postigli zavidne rezultate na postojećim tržištima, nameravaju da biznis prošire i širom Evrope.

gastronomija i ugostiteljstvo | 22.09.2021.

Zdrava hrana, dobra investicija

Lanac restorana zdrave hrane Salad Box traži franšizne partnere i u zemljama ovog regiona.

edukativne usluge | 17.09.2021.

Dva dobra u jednom programu

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ predstavlja novi edukativni program. Osim polaznika, benefite ove novine treba da osete i primaoci franšize.

edukativne usluge | 17.09.2021.

Koncept koji menja život

Kako je nastao Tinker Labs, šta je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

usluge za individualne klijente | 14.09.2021.

Pun potencijal nakon pandemije

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samouslužnih perionica veša LG Laundry Lounge. Šta se promenilo te na šta sada mogu računati primaoci ove franšize?

edukativne usluge | 09.09.2021.

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom je pokazala da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je naučila i da je budućnost u onlajnu – kaže Gžegoš Moravski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

edukativne usluge | 07.09.2021.

Kroz igru do znanja

Raditi s decom i uživati u poslu kojim se bavite bilo je ispunjenje snova, kaže Sandra Bilić-Kandić, primalac master franšize edukativnog koncepta Tinker Labs. Jedan od glavnih ciljeva joj je da podeli svoje iskustvo i proširi franšiznu mrežu škola širom Srbije i Crne Gore.

turizam i hotelijerstvo | 02.07.2021.

Direct Booker osvaja jug

Direct Booker je svoj franšizni portfelj ove godine proširio sa dva nova tržišta – Severnom Makedonijom i Grčkom. Kakvi su planovi i očekivanja novih primalaca franšize?

gastronomija i ugostiteljstvo | 01.07.2021.

Brza zdrava hrana

Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po meri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal i ko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaš

edukativne usluge | 23.06.2021.

Radost čitanja utkana u franšizu

Franšiza školice „Čitaj za 5“, poznate po jedinstvenom programu učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastava, od sada je dostupna širom regiona. Koje uslove treba da ispune budući franšizni partneri?

1
2
4
5
sledeći  
poslednji