Još jedno mesto za JumpingClay

JumpingClay:
U okviru jednog prodajnog mesta može se kupiti glina, ali i pohađati kurs modelovanja i pravljenja figurica
Ponedeljak
20.03.2017.
Franšizni sistem JumpingClay otvorio je i treću radionicu u Zagrebu, ovaj put u tržnom centru Arena.
 

Treći JumpingClay u Zagrebu, smešten u tržnom centru Arena, otvoren je početkom marta. Nediljka Dokozić, vlasnica kompanije Mangold, zadužena za razvoj franšize u celoj Adriatik regiji, kaže da su planovi u pogledu širenja mreže za ovu godinu jako ambiciozni. – Mladi i početnici nas sve više prepoznaju kao priliku za samozapošljavanje te su spremni i da se međusobno udružuju i partnerski ulaze u investiciju. Naša franšiza je dostupna većini i dobro je rešenje i za one koji eventualno ne znaju kojim bi se poslom bavili. Dogovorili smo master franšize za dva nova tržišta u regiji i trenutno se završavaju određene formalnosti – kaže Nediljka Dokozić.

Prva radionica otvorena je prošle godine u zagrebačkom naselju Špansko, druga u tržnom centru Westgate. Ova franšiza, koja kombinuje prodaju i edukaciju, može da bude otvorena u tržnom centru, stambenom kvartu, ali i u manjim mestima od 5.000 ili 6.000 stanovnika koja nemaju raznovrsnu ponudu za decu.

Koncept JumpingClay potiče iz Južne Koreje, a podrazumeva da se u okviru jednog prodajnog mesta može kupiti glina, ali i pohađati kurs modelovanja i pravljenja figurica.


Vesna Lapčić
saradnik

NAJČITANIJE

Definicija franšizinga /12.10.2012.

Franšiza je oblik saradnje između nezavisnih preduzetnika. Davalac franšize nudi svoj "know-how" i brend, a zauzvrat naplaćuje naknadu od primalaca franšize, koji tom naknadom stiču pravo i mogućnost da koriste dokazanu poslovnu ideju.

Franšizne asocijacije /26.11.2014.

Cilj franšiznih asocijacija jeste popularizacija i promocija franšizinga, rad na uspostavljanju transparentnosti, regulaciji i implementaciji opšte prihvaćenih etičkih standarda franšizinga. U većini zemlja sa razvijenim franšizinim tržištem, najveći broj kompanija davalaca franšiza učlanjeno je u nacionalne franšizne asocijacije.

Prilika za biznis s malom investicijom /26.12.2023.

Mobile Outfitters, američka franšiza specijalizovana za usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona kvalitetnim folijama, nastavlja širenje svoje mreže i nudi mogućnost pokretanja biznisa za svega pet hiljada evra.

Perionica veša kao siguran biznis /27.07.2020.

LG Laundry Lounge, lanac samouslužnih perionica veša, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davalac franšize, uz to, savetuje svoje primaoce da se u vreme COVIDa-19 obavezno pridržavaju i određenih pravila.

Mesto gde se sreću nauka i zabava /01.11.2023.

„Naučna kuhinjica“ je jedinstven koncept edukativnih radionica koje pružaju deci priliku da istražuju, eksperimentišu i stiču znanja iz sveta prirodnih nauka na zabavan i kreativan način. Šta je potrebno za pokretanje franšize?