TUDORS. Kraljevstvo košulja.

TUDORS trenutno broji 180 radnji u Turskoj i preko 40 radnji u svetu. TUDORS je jedan od najboljih brendova košulja u Turskoj. Prisutan je na tržištu regije od juna 2014, a nakon velikog uspeha prvih radnji, nastavljamo širenje i želimo radnje širom regije.
 

Plavi slon

O brendu

Brend

Tudors je brend namenjen muškarcima. Lider u proizvodnji modernih košulja namenjenih muškarcima svih godina, zanimanja i modnih pravaca. Tudors nudi moderne i elegantne, strukirane i klasične, poslovne i sportske košulje u svim bojama i dezenima... Tudors je brend za svaku priliku: idete na večeru ili u provod, planirate da izgledate elegantno i profesionalno ili samo želite da budete opušteni u društvu.

Ciljna grupa
Muškarci, posebno mlađi. Obraćamo se svim ciljnim grupama - onima između 25-35 (dominantna ciljna grupa), mladima između 18-25, sve do sredovečnih muškaraca između 35-60 godina. Takođe, imamo i liniju proizvoda za dečake. Pratimo vas kroz sva uzrastna doba!
Proizvodi
Košulje, trikotaža (majce i džemperi) i modni dodaci (kravate, leptir mašne, kaiševi, tregeri, parfemi, satovi, donji veš, narukvice, itd.), svih stilova: formalni, opušteni, sportski.
Cenovna politika

Odmerena, fer i atraktivna cenovna politika, sa cenama košulja od 10 do 35 EUR.

Franšiza Tudors

Mreža

TUDORS je na tržištu regije prisutan od juna 2014. godine, a za razvoj brenda zadužena je kompanija BJN, koja i sama upravlja najvećim brojem radnji ovoga brenda.

Zainteresovanim partnerima sada nudimo mogućnost franšizne saradnje u svim zemljama regije.

Šta nudimo

Naša franšiza vam omogućava pristup know-how-u neophodnom za opremanje radnje i uspešnu prodaju. Pružamo vam podršku u radu i obezbeđujemo kvalitetan marketing. Sama franšiza je depozitnog tipa – franšizni partneri plaćaju artikle po realizaciji, odnosno po prodaji.

Nudimo:

  • pravo korišćenja brenda
  • know-how
  • vizuelni identitet – opremanje radnje
  • uredno snabdevanje
  • plaćanje robe po prodaji
Koga tražimo

Tražimo partnere koji su u stanju da obezbede izuzetno atraktivne lokacije, koje će omogućiti dobru vidljivost brenda i veliku prolaznost kupaca.

Uslovi franšizne saradnje

Bez franšiznih naknada.
Za opremanje radnje po Tudros standardima su vam neophodne investicije od cca 300 EUR/m2 (uključujući inventar i opremu).
Neophodna je bankarska garancija na iznos od 30.000 EUR.

Pressto

Ukoliko vas zanima saradnja, molimo da popunite Formular ispod.
Svi podacu koje unesete koriste se isključivo u cilju evaluacije mogućnosti saradnje, i neće se koristiti u bilo koje druge svrhe. Polja označena zvezdicom (*) su obavezna, a poželjno je da popunite sva polja, jer ćemo tako steći bolji utisak o potencijalu saradnje.
Možete da očekujete da Vas, po evaluaciji forme, u razumnom roku kontaktiramo, putem e-mail-a ili telefona.


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno BJN. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Opšte informacije
Opšte informacije
Podaci o vama
Podaci o vama
Iskustvo u trgovini i maloprodaji
Iskustvo u trgovini i maloprodaji
Iskustvo u franšizingu
Iskustvo u franšizingu
If you see this, leave this form field blank