Kako se predstaviti putem Franchising portala

Franchising
Franchising / Preko 600 franšiznih sistema prezentuje svoje sisteme u našim Katalozima franšiza na Franchising portalima. Prisutni smo u sledećim zemljama: Srbija, Poljska, Češka, Slovačka, Ukrajina, Rusija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Litvanija, Letonija i Sudijska arabija.
Katalog franšiza je jedan od naših osnovnih alata za prezentaciju franšiznih sistema - povoljan i dokazano efikasan alat za regrutovanju potencijalnih kandidata za kupovinu franšize.
Utorak
09.10.2012.
Pročitajte više o tome kako možete da se predstavite, odnosno kako da oglasite svoj franšizni sistem na Franchising portalu.
To je efikasan a i povoljan način da se na pravom mestu obratite potencijalnim kandidatima - zainteresovanima za kupovinu franšize.
 

Franchising.rs je specijalizovani internet portal - registrovani medij - posvećen franšiznom poslovanju u Adrija regionu, odnosno regionu kojem pripadaju zemlje bivše Jugoslavije i Albanija. Izdavač portala je kompanija PROFIT system, a Franchising.rs je jedan od 13 portala koje izdajemo u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope. Franchising.rs je portal regionalnog karaktera - prati dešavanja u vezi sa franšizingom u celom Adrija regionu. Sličan ili istovetan sadržaj kao na Franchising.rs publikuje se na tri jezika (srpskom, hrvatskom i slovenačkom - uskoro i na drugim jezicima) i na više domena: Franchising.rs, Franchising.hr, Franchising.si, Franchising.ba, Franchising.mk i Franchising.ai.

Portal je jedini medij na tržištu regije koji se namenski obraća kompanijama, preduzetnicima i pojedincima već aktivnim ili zainteresovanim za franšizno poslovanje, ali i preduzetništvo, uopšte. Takav pristup, stoga, predstavlja šansu svima koji žele da se fokusirano obrate željenoj ciljnoj grupi, a pre svega franšiznim sistemima: Prezentacija vaše ponude na portalu, kroz različite alate koje nudimo, pruža vam priliku da se direktno obratite upravo pravoj ciljnoj grupi - zainteresovanima za franšizing i preduzetnicima. No, portal je dobro mesto i za sve one koje žele da se, oglašavanjem sopstvenih proizvoda i usluga, predstavite ovoj ciljnoj grupi, a posebno organizatorima franšiznih sistema.

Prvi alat koju nudimo je Katalog franšiza - to je odlično mesto da prezentujete svoju franšizu i učinite je vidljivom preduzetnim čitaocima u regiji, zainteresovanim za franšizno poslovanje. Katalog razvrstava franšize u dve osnovne grupe: trgovina i usluge. Takođe, svaka franšiza se svrstava u odgovarajuću kategoriju, shodno namerama - Franšiza, Master franšiza ili Parterski sistem (agentura). Konačno, svaka franšiza je u Katalogu razvrstana u odgovarajuću branšu, čime se kandidatima koji znaju šta žele omogućava lakši izbor. Možda i najzanimljivija pogodnost koju nudi naš Katalog je princip da su svi tekstovi o franšizi iz Kataloga objavljeni na portalu, hronološki poređani i vidljivi ispod Kataloga, čime zainteresovani mogu još objektivinije da sagledaju mogućnosti koje im prezentovani sistem pruža, ali i njegov razvoj u prošlosti. Katalog se ažurira svakom promenom u franšiznom sistemu (broj poslovnica, promena uslova, itd.).

Ako ste zainteresovani - popunite Formu ispod i dobićete naš Cenovnik i više informacija o ovom alatu.

Ako Vam je, pak, potreban "kompleksniji" alat (poput Prezentacija sa banerom, ili, pak, banera i advertorijala, pogledajte sledeći tekst:

Pročitajte više informacija o oglašavanju i načinima prisustva na portalu Franchsing.rs

Na kraju, naš porrtal je pravo mesto da se obratite preduzetnicima i targetirano im ponudite svoje proizvode ili usluge: bankarske ili usluge osiguranja, ICT rešenja ili servisne usluge, ali i proizvode namenjene poslovanju – kao što su kancelarijski nameštaj, oprema ili pribor… Popunjavanjem Forme, zatražite više informacija!

Kontakt

Sve zainteresovane molimo da popune Formu ili nas pozovu na broj: +381 63 222859, kako bismo vam predstaviti detalje naše ponude.


Kontakt podaci
Kontakt podaci
Oglašavanje
Oglašavanje
If you see this, leave this form field blank