Forum o članku: Rad, rad, ali i ljubav 6

Dragana Mihajlović 29.03.2013. *.mail.uniqa.rs

Pravo je zadovoljstvo biti podrška 23 godine u poslu i 27 godine u privatnom životu Savi. Sigurna sam da postoje ljudi koji su vredni, pozitivni i vlasnici licence NBS za zastupanje u osiguranju a traže posao, dobrodošli su u naš poslovni tim. Kaže se u narodu: \"Informacija je zlata vredna\" Zahvaljujemo se Franchisingu na podršci. Kako mi gledamo na posao možete videti na www.agencijag.rs

Novozox 29.03.2013. *.77.46.136.219

Znači ipak se može. Posao, uspeh a nadasve ljubav i porodica. Možda nam je ovo najava dolazećih svetlijih dana budućnosti. Lep primer mlađoj generaciji da uzme stvar u svoje ruke i uz rad, ljubav, posvećenost i sreću krene u visine. Kamo sreće da je više ovakvih primera, Srbiji bi krenulo na bolje, sigurno. Živeli i srećno u daljem razvoju.

mile 30.03.2013. *.77-46-231-81.dynamic.isp.telekom.rs

obzirom da se radi o pravom timu, samo je pitanje za koliko će biti premašena očekivanja, a to nam svima puno znači.

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.