JumpingClay

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi koja već posluje u više od 40 zemalja širom sveta -- sa 650 otvorenih akademija i preko 5.000 instruktora.

Koncept JumpingClay potiče iz Južne Koreje -- gde je uvršćen u obrazovni sistem -- a podrazumeva da se, pored kupovine na prodajnom mestu, može i pohađati kurs modelovanja figurica od gline.

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na vazduhu i savršen je materijal za 3D modelovanje, a uz sve to još i potpuno bezopasna (prošla je najvažnije međunarodne testove kvaliteta i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana).

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namenjena je svim starosnim grupama (predškolska i školska deca, odrasli i starije osobe) tako da svako uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli i dobro se zabaviti izrađujući različite figure i ukrase. Idealan je poklon za decu, odrasle i celu porodicu! 

Od 2016. godine Mangold d.o.o. je jedini i ekskluzivni primalac Super master franšize za sve zemlje regiona (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL) i drži ekskluzivna prava za širenje i razvoj koncepta.

Sopstvene poslovnice

3 Zagreb (Hrvatska)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 Makedonija (Strumica, Skoplje), Srbija (Beograd), Bosna i Hercegovina (Sarajevo)

Na svetskom nivou: preko 650 u više od 40 zemalja 

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Obučavanje radnika
  • direktna marketinška i operativna podrška,
  • kontinuirano nadopunjavanje promo-materijalima, koji će pomoći u širenju i razvijanju poslovanja

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Mogućnost kupovine store (jedinične) i master franšize (za sve zemlje regiona sem Hrvatske).
  • U zavisnosti od vrste franšize (store ili master) ugovor se sklapa na 5 ili 7 godina.
  • U zavisnosti od vrste ugovora ili franšize koja se sklopi, kao i od veličine teritorije, tj. broju stanovnika, cene variraju od 5.000 EUR (za store) pa do 50.000 EUR za master franšizu.

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Primalac franšize može biti bilo ko, nije potrebno prethodno znanje iz ove oblasti.
  • Posle kupovine franšize, primaoci obavezno pohađaju kurs modelovanja i rukovanja JumpingClay glinom, uz podršku naših instruktora.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Mangold d.o.o.

Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

jumpingclay.hr

Kontakt osoba za kandidate

Nediljka Dokozić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno JumpingClay. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.