KIODA

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Mi smo internacionalni lanac konceptualnih prodavnica KIODA. Reč "kio da" potiče iz korejskog i u prevodu, jednostavno, znači – slatko ili simpatično! U KIODA prodavnicama nudimo "simpatične" proizvode inspirisane Korejom, ali i proizvode iz raznih zemalja, jednostavne i jedinstvene, zanimljive i lepe, uvek lepo dizajnirane i atraktivne. Verujemo da se savršenstvo krije u jednostavnosti, pa takvu savršenost nudimo i svojim kupcima.

Dizajn je suština naše ponude – svi proizvodi su dizajnirani, i to od strane poznatih i manje poznatih dizajnera širom planete. Baziraju se na inovativnim, novim i praktičnim idejama, nude se u raznim linijama proizvoda, a asortiman se ažurira na svaka tri meseca. Kupcima, stoga, garantujemo da su sa nama uvek u trendu i da kupovinom u KIODA prodavnicama uvek dobijaju najaktuelnije proizvode!

Sopstvene poslovnice

10 (Vijetnam, Malezija, Singapur, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Malezija, Singapur, Vijetnam, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

1. Inicijalna obuka

Ne morate imati nikakvo prethodno iskustvo u sličnim branšama da biste investirali u našu franšizu, dovoljno je da gajite strast prema biznisu i prodaji. Nije čak neophodno ni da imate iskustvo u upravljanju – i oko toga vam možemo pomoći. Obezbeđujemo sveobuhvatnu obuku i početni trening za primaoce franšize u trajanju od nedelju dana.
Obuka se odvija u našoj centralnoj kancelariji u Maleziji, a fokus obuke je na operativnim veštinama i odnosima s kupcima.  

2. Početna podrška

U početku poslovanja, KIODA će vam asistirati oko svega. Pratićemo vas u svakom koraku uspostavljanja trgovine i pružati pomoć kada god vam zatreba – još od faze izbora lokacije i uređenja prostora. Postaraćemo se da dobro uredite trgovinu, i opremom i softverom, pružaćemo vam PR podršku, olakšati proces selekcije i zapošljavanja radnika i, potom, pomoći u njihovoj obuci. 

3. Tekuća podrška

Jednom kad otvorite sopstvenu KIODA prodavnicu, ulazimo u fazu trajne podrške, dokle god sarađujemo. Imaćete pristup regionalnim timovima za podršku, mentorski program i tehničku podršku, sve vreme. Svakako, ključno je to da ćete uvek imati obezbeđene posebne odnose sa proizvođačima i dobavljačima i, pre svega, pogodnost povoljnih cena – zbog zajedničkih kupovina, odnosno, zbog veće kupovne moći koju stvara naša mreža. 


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

KONCEPT

Predstavljamo vam maloprodajni trgovački koncept inspirisan i prožet trendovima moderne korejske pop kulture, sa jedinstvenim ambijentom i mnoštvom proizvoda u ponudi.

NEOPHODAN IZNOS INVESTICIJA

 • Neophodan nivo investicija niži je nego da sami kreirate sličan format sa organizovanim snabdevanjem i uređenom logistikom, i svim neophodnim licencama različitih dizajnera i dobavljača.
 • Redovna mesečna naknada (royalties) zavisi od ostvarenih prometa, i iznosi 3% prometa.
 • Troškovi rente i uređenja prodavnice zavise od stanja i lokacije radnje.
 • Procenjujemo da će ukupne investicije za započinjenje posla, bez troškova rente i uređenja prostora, iznositi između 150.000 i 280.000 USD (dolara).

ASORTIMAN I MARŽE

 • Prosečna prodajna marža koju ostvarujete na našim proizvodima kreće se između 45 i 50%
 • Većina našeg asortimana, i to do 70%, nalazi se u cenovnom rangu od prosečnih 2,5 dolara (USD), dok je ostatak asortimana uglavnom u cenovnom rangu od dvadesetak dolara.  

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Trebaju nam:

 1. posvećeni partneri
 2. koji gaje strast prema biznisu,
 3. finansijski stabilni;
 4. koji imaju biznis plan, i
 5. znaju da brzo donose odluke.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Kioda Malasya SDN BHD

No. 68 Jalan Austin Heights 8/7, Taman Austin Heights, 811 00 Johor Bahru, Malaysia (Malezija)

+60167155125

jason@kioda.my

Kontakt osoba za kandidate

Jason Tay (engleski)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno KIODA. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.