YORTIE

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

YORTIE (ex Icy Bobo) predvodi revoluciju koja će promeniti način pravljenja sladoleda – uz sveže sastojke na licu mesta za svakog pojedinačnog kupca, ovaj koncept u potpunosti menja dosadašnje poimanje sladoleda. Tečna sladoledna baza se izliva na ledenu ploču gde se masa secka i meša sve dok tečnost ne postane kremasta. Zatim se dodaju ostali neophodni sastojci, a mešavina nastavlja da se secka kako bi postigla kremastu teksturu. Smesa se potom razmaže u vrlo tankom sloju po ploči, pa počevši s jedne strane, štapulom se „skidaju trake” i formiraju rolnice sladoleda. Rolnice se slažu u čašu za sladoled, dopunjavaju i ukrašavaju različitim prelivima. Uz neograničene kombinacije mešavina, različite sladoledne baze (veganska, mlečna ili jogurtna) krajni proizvod postaje izuzetno interesantan i privlači ogromnu pažnju.

Naša prodajna mesta su mobilne jedinice izrađene od visokokvalitetnog Kerrock materijala (veštačkog kamena), što ih, uz nordijsku mahovinu i razna LED svetla, čini vrlo atraktivnim.  

Koristeći inovativne pristupe i veštine, koncept smo uskladili s najnovijim svetskim trendovima i zahtevima današnjeg stila života. Stoga, rolnice sladoleda ne samo da su izuzetno ukusne, već su i estetski privlačne – što ih čini najslikanijim sladoledom na svetu.

Sopstvene poslovnice

0

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 Slovenija
2 Hrvatska
1 Nemačka

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 1. Dokazan model, testiran na tri tržišta
 2. Jedinstvena prodajna mesta koja kombinuju luksuzni dizajn i funkcionalnost
 3. Veleprodajne cene sastojaka
 4. Opsežan marketing i pokrivenost na društvenim mrežama
 5. Stalna podrška 
 6. Početna obuka osoblja  
 7. Operativni priručnik s detaljnim uputstvima o poslovanju
 8. Detaljne instrukcije i podrška u svakodnevnom poslovanju
 9. Nabavka premijum materijala i sastojaka za sladoled
 10. Brendirana ambalaža i uniforme

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Jednokratna početna investicija: 15.000 EUR
 • Franšizna naknada: 2.000 EUR
 • Redovna naknada: 6% mesečne prodaje

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Primalac pojedinačne (single-unit) franšize

Primalac pojedinačne franšize može biti osoba koja tek ulazi u preduzetništvo, bez ikakvog prethodnog iskustva, ali koja je spremna da uči. Primalac, međutim, može da bude i postojeći preduzetnik zainteresovan za kobrending (co-branding), budući da već ima biznis i prodajno mesto.

Primalac master franšize  

Primalac master franšize treba da bude osoba koja već ima biznis, a zainteresovana je da razvija YORTIE brend na lokalnom tržištu.


INFORMACIJE O DAVAOCU

MANDALA BRANDS LTD

71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ UK

info@icybobo.com

icybobo.com

Kontakt osoba za kandidate

Ms. Larissa Kasar (engleski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno YORTIE. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.