Registar je namenjen preduzetnicima koji žele da započnu prvi ili novi posao. Dokazana je činjenica da je kupovina franšize jedan od najuspešnijih načina započinjanja poslovanja, koji znatno uvećava verovatnoću poslovnog uspeha i umanjuje verovatnoću neuspeha. Zainteresovani za kupovinu franšize (tzv. kandidati za primaoce franšize) mogu da se prijave u registar franšiza, tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davalaca i primalaca franšize

Katalog franšiza i partnerskih sistema predstavlja bazu (registar, lista ili katalog) franšiza koje se predstavljaju putem našeg portala (registrovane su u Katalogu) i time je Katalog dobro mesto ideja za vaš novi posao. Mnogo više informacija o modelima i principima saradnje sa svakim od franšiza u Katalogu dobićete, ipak, tek direktno kroz kontakt sa registrovanim kompanijama - davocima franšize - iz Kataloga.

Ako Vam se trenutno nijedna od registrovanih franšiza ne čini kao dobar izbor, preporučujemo vam da se upišete u Registar franšiza. Tako će svi davaoci franšize, ne samo oni registrovani u Katalogu, već svi koji na bilo koji način sarađuju sa Franchising.rs ili sa našim „sestrinskim portalima” (u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope) moći da Vam pošalju sopstvene franšizne ponude, putem e-maila. Zahvaljujući činjenici da smo deo grupe PROFIT system, dobijaćete i ponude od kompanija davalaca franšiza koje svoje franšizne sisteme još uvek nisu pokrenule u Srbiji, odnosno regiji.

Molimo Vas da popunite upitnik što preciznije – samo tako će ponude koje budete dobijali biti što više u skladu sa Vašim potrebama. Napominjemo i to da su polja označena crvenom zvezdicom (*) obavezna!

Informacije o kandidatu

Branše koje vas zanimaju

TRGOVINA

USLUGE

Kapital za investiranje*

Da li već imate sopstveni biznis/privatnu firmu? *

<if you see the box below, leave it blank.>
Dodatne informacije

PROFIT system izjavljuje da će prikupljene lične podatke iskoristiti isključivo za kreiranje detaljne baze podataka o licima zainteresovanim da postanu primaoci franšiza. Lični podaci biće korišćeni isključivo od strane PROFIT franchise services d.o.o. kao i drugih delova poslovnog sistema PROFIT system (Poljska, Češka, Ukrajina, Letonija, Litvanija, Hrvatska, Slovenija, Mađarska,  i Rumunija), kao i partnerskih kompanija zainteresovanih da se, putem Profit system, obrate potencijalnim primaocima franšize. Takođe, naglašavamo da možete da vršite proveru i ispravku ličnih podataka u našim bazama podataka. Prikazivanje podataka je dobrovoljno.