Expense Reduction Analysts

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Expense Reduction Analysts (ERA) je najveća kompanija na svetu koja se bavi podrškom u upravljanju troškovima - savetuje druge kompanije kako da smanje operativne troškove, i to pre svega one troškove koji nisu direktno vezani za matični biznis, već su tzv. opšti troškovi (energija, logistika, marketing, kancelarijska oprema i materijal,  bankarski i drugi finansijski troškovi, troškovi telekomunikacija, itd.). Kompanija je osnovana 1992. godine u Velikoj Britaniji, a danas uspešno posluje u 25 zemalja, sa ukupno više od ERA 700 partnera. 

Klijenti koji se opredele za saradnju sa ERA ne preuzimaju nikakav rizik niti imaju dodatne troškove -  prihodi koje ERA ostvaruje od klijenata uspostavljeni su po principu "nema leka, nema ni para", jer ERA od klijenata zarađuje tek kroz procenat od dokazano ostvarenih ušteda - naknada je procenat od iznosa ušteda koje klijenti ostvare nakon rada sa ERA. 

Ekspertiza Expense Reduction Analysts konsultanata pokriva oko 40 različitih kategorija troškova. Od 1992. godine pa do sada, 18 hiljada klijenata sa kojima je ERA sarađivala je prosečno ostvarilo 20% ušteda na tretiranim kategorijama troškova.

Klijenti Expense Reduction Analysts mogu biti sve kompanije - počevši od malih, srednjih, pa sve do internacionalnih korporacija, i to u svim sektorima i branšama. Klijenti su im do sada bili: IKEA, Deloitte, Societe Generale Banka, FRANKE, KIA motors, Hilton... i hiljade drugih kompanija.  

image

Ovo su ERA partneri: da li možete da sagledate vrednost njihovog poslovnog iskustva? 
Iskoristite vaše sposobnosti - postanite Expense Reduction Analysts partner!

Expense Reduction Analysts partner je preduzetan, motivisan i može doći iz bilo koje branše. Partneri Expense Reduction Analysts često rade zajedno, kreirajući internacionalne timove koji potom zajedno rade na projektima za određene klijente. To mogućava svakom od partnera da se fokusira upravo na one kategorije troškova za koje poseduje najveću ekspertizu, koristeći prednosti činjenice da su ostali članovi tima eksperti za druge troškovne kategorije. Tako klijenti ERA znaju da uvek dobijaju najbolje po pitanju optimizacije troškova - zato jer znaju snagu i iskustvo internacionalne Expense Reduction Analysts mreže.

Kao partner Expense Reduction Analysts možete da uživate u svim prednostima samostalnog biznisa, znajući da sve vreme računate na podršku internacionalne mreže eksperata.  

Sopstvene poslovnice

-

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Više od 700 partnera koji pružaju usluge u 25 zemalja. ERA posluje u zemljama Evrope, SAD, Kanadi, Južnoj Americi i Australiji. Od zemalja ovog dela Evrope, prisutni su u Hrvatskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini.

INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Jedinstveni know-how i sistem podrške koji uključuje, pored ostalog, i pristup metodologijama rada, i pristup bazi podataka sa 18 hiljada kompletiranih projekata, itd. 
  • Desetodnevni inicijalni trening u Velikoj Britaniji i  podrška (koučing) iskusnog ERA partnera tokom prvih 6 meseci poslovanja. 
  • učešće na treninzima i konferencijama u organizaciji davaoca franšize
  • puna marketinška podrška
  • stalna podrška davaoca franšize.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Cena licence iznosi 34.900,00 EUR. Važi za: Sloveniju, Srbiju, Bosnu, Makedoniju, Crnu Goru. 


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • dokazane menadžerske sposobnosti i veštine u bilo kojoj branši
  • poznavanje engleskog jezika - srednji nivo.
  • spremnost i mogućnost za investiciju od 34.900 EUR

INFORMACIJE O DAVAOCU

E R Associates (Poland) Ltd.

Suite 24, 40 Churchill Square, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4YU, United Kingdom

+381 11 4051723

ibogojevic@franchise2profit.com

en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/

Kontakt osoba za kandidate

Igor Bogojević

 tel.: +381 63 222859

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Expense Reduction Analysts. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.