Expense Reduction Analysts

ERA
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Expense Reduction Analysts (ERA) je najveća kompanija na svetu koja se bavi podrškom u upravljanju troškovima - savetuje druge kompanije kako da smanje operativne troškove, i to pre svega one troškove koji nisu direktno vezani za matični biznis, već su tzv. opšti troškovi (energija, logistika, marketing, kancelarijska oprema i materijal,  bankarski i drugi finansijski troškovi, troškovi telekomunikacija, itd.). Kompanija je osnovana 1992. godine u Velikoj Britaniji, a danas uspešno posluje u 25 zemalja, sa ukupno više od ERA 700 partnera. 

Klijenti koji se opredele za saradnju sa ERA ne preuzimaju nikakav rizik niti imaju dodatne troškove -  prihodi koje ERA ostvaruje od klijenata uspostavljeni su po principu "nema leka, nema ni para", jer ERA od klijenata zarađuje tek kroz procenat od dokazano ostvarenih ušteda - naknada je procenat od iznosa ušteda koje klijenti ostvare nakon rada sa ERA. 

Ekspertiza Expense Reduction Analysts konsultanata pokriva oko 40 različitih kategorija troškova. Od 1992. godine pa do sada, 18 hiljada klijenata sa kojima je ERA sarađivala je prosečno ostvarilo 20% ušteda na tretiranim kategorijama troškova.

Klijenti Expense Reduction Analysts mogu biti sve kompanije - počevši od malih, srednjih, pa sve do internacionalnih korporacija, i to u svim sektorima i branšama. Klijenti su im do sada bili: IKEA, Deloitte, Societe Generale Banka, FRANKE, KIA motors, Hilton... i hiljade drugih kompanija.  

Ovo su ERA partneri: da li možete da sagledate vrednost njihovog poslovnog iskustva? 
Iskoristite vaše sposobnosti - postanite Expense Reduction Analysts partner!

Expense Reduction Analysts partner je preduzetan, motivisan i može doći iz bilo koje branše. Partneri Expense Reduction Analysts često rade zajedno, kreirajući internacionalne timove koji potom zajedno rade na projektima za određene klijente. To mogućava svakom od partnera da se fokusira upravo na one kategorije troškova za koje poseduje najveću ekspertizu, koristeći prednosti činjenice da su ostali članovi tima eksperti za druge troškovne kategorije. Tako klijenti ERA znaju da uvek dobijaju najbolje po pitanju optimizacije troškova - zato jer znaju snagu i iskustvo internacionalne Expense Reduction Analysts mreže.

Kao partner Expense Reduction Analysts možete da uživate u svim prednostima samostalnog biznisa, znajući da sve vreme računate na podršku internacionalne mreže eksperata.  

Broj sopstvenih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Više od 700 partnera koji pružaju usluge u 25 zemalja. ERA posluje u zemljama Evrope, SAD, Kanadi, Južnoj Americi i Australiji. Od zemalja ovog dela Evrope, prisutni su u Hrvatskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini.

Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
  • Jedinstveni know-how i sistem podrške koji uključuje, pored ostalog, i pristup metodologijama rada, i pristup bazi podataka sa 18 hiljada kompletiranih projekata, itd. 
  • Desetodnevni inicijalni trening u Velikoj Britaniji i  podrška (koučing) iskusnog ERA partnera tokom prvih 6 meseci poslovanja. 
  • učešće na treninzima i konferencijama u organizaciji davaoca franšize
  • puna marketinška podrška
  • stalna podrška davaoca franšize.
Procenjena ukupna vrednost investicije

Cena licence iznosi 34.900,00 EUR. Važi za: Sloveniju, Srbiju, Bosnu, Makedoniju, Crnu Goru. 

Osnovni zahtevi sistema
  • dokazane menadžerske sposobnosti i veštine u bilo kojoj branši
  • poznavanje engleskog jezika - srednji nivo.
  • spremnost i mogućnost za investiciju od 34.900 EUR
Informacije o davaocu franšize
E R Associates (Poland) Ltd.
Suite 24, 40 Churchill Square, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4YU, United Kingdom
+381 11 4051723
ibogojevic@franchise2profit.com
en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/
Kontakt osoba za kandidate

Igor Bogojević, tel.: +381 63 222859, email: ibogojevic@profitsystem.pl

Ako želite da saznate više o ERA, registrujte se za naš sledeći webinar: 
http://en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/join-our-webinar/

 

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank