Pizza Firenze

Pizza Firenze
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Tržište pica vrhunskog kvaliteta još uvek nije zasićeno, i na njemu postoji "prazan prostor" i šansa za uspešno poslovanje, pre svega zahvaljujući činjenici da na tržištu dominiraju picerije koje nude pice srednjeg ili nižeg kvaliteta, najčešće kroz lance američkih gastro fast-food brendova. Pizza Firenze (ili Pizzaman, što je brend pod kojim se posluje u Italiji) garancija je za "made in Italy" proizvod – picu vrhunskog kvaliteta, koja je sada, sem Italije, dostupna i širom sveta. 

Karakterišu nas italijanski kvalitet i najkvalitetniji italijanski sastojci – od devičanskog maslinovog ulja Toskane, preko vrhunskog brašna, koje testo čini posebno hrskavim, Marciano paradajza, Grana Padano sira starog najmanje 18 meseci, Mozzarella di Bufala campana... pa sve do lokalnog Pantelleria kapra i sicilijanskih inćuna.

Prepoznati smo i po tome da smo, pored tradicionalne napuljske pice, ponudili i "zdrave pice", uključujući i bezglutensku picu.  Danas u Italiji, prodaja naše nagrađivane GLUTEN-FREE pice, čini i do 40% ukupnog prometa, što je fenomen sam po sebi. Pizzaman je jedinstveni koncept koji vam nudi recepte, obuku i sastojke za proizvodnju vrhunske gluten-free pice sa ukusom i kvalitetom tradicionalne italijanske pice. 

Nudimo vam saradnju: postanite primalac Pizza Firenze franšize i ponudite vrhunski italijanski kvalitet na lokalnom tržištu!

Broj sopstvenih poslovnica

10 (Italija)

Broj franšiznih poslovnica

Velika Britanija, Japan (potpisan ugovor o master franšizi)

Fotografija jedinice sistema
Pizzaman
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
  • Pizzaman akademija (specijalizovana škola za pica-majstore)
  • trening i obuka za primaoce franšize
  • podrška
Procenjena ukupna vrednost investicije
  • "Take away" format, sa svim uključenim troškovima ("ključ u ruke"), izuzev logističkih troškova i carine i poreza – okivrno oko 125.000 GBP. 
  • Restoran punog formata, zavisno od veličine – oko 250.000 GBP
Osnovni zahtevi sistema
  • Nije neophodno predznanje, zahvaljujući treninzima i obuci koju pružamo u specijalizovanoj školi za pica-majstore (Pizzaiolo obuka)
  • Dodatno, pružamo obuku za upravljanje restoranom
  • Mogući su i finansijski investitori – osobe koje nemaju nameru da se same angažuju u poslu.  
Informacije o davaocu franšize
Pizza Firenze ltd
London, UK
+393289769097
Direzione@brdconsulting.it
www.pizzafirenze.co.uk
Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (italijanski, engleski)

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank