Arby’s

Arby's
Informacije o master-franšiznom sistemu
Opis master-franšiznog sistema

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi mušterijama ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne dezerte. Osnovu menija čini najzdravije meso vrhunskog kvaliteta. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primalac franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Developement) u trajanju od 20 godina.

Broj sopstvenih poslovnica

950

Broj franšiznih poslovnica

2417, uključujući 131 izvan SAD

Fotografija jedinice sistema
Arby's
Informacije za primaoce master-franšize
Podrška primaocu master-franšize
  • 6-8 nedelja obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvaranju restorana u Srbiji 
Procenjena ukupna vrednost investicije

Za otvaranje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 hiljada do 2,5 miliona američkih dolara. Arby's očekuje da primaoci franšize budu spremni i kadri da brzo prave i otvaraju restorane. Primalac franšize treba i da ima kapital koji će mu omogućiti da otvori najmanje 10 Arby's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 odsto prihoda od prodaje, pri čemu će primalac franšize morati da izdvaja i najmanje 3,75 odsto prihoda od prodaje za marketing.

Informacije o davaocu master-franšize
Arby’s Restaurant Group, Inc.
1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA
arbys@franchising.pl
arbys.com
Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju koncepta, Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum, pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobićete detaljne informacije o poslovnom modelu i uslovima za kupovinu franšize.

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank