Lawry’s

Lawry's
Informacije o master-franšiznom sistemu
Opis master-franšiznog sistema

Lawry's je vrhunski restoran, premijum klase. To je kultni američki restoran sa menijem „od pet zvezdica“ i različitim izborom hrane od mesa, plodova mora, predjela i ukusnih dezerta. Sva jela sa menija vrhunski konobari poslužuju na specijalnim "srebrnim" kolicima za serviranje hrane, koja je još 1938. godine, za svečano otvaranje restorana, dizajnirao jedan od osnivača Lorens Frank (Lawrence Frank).

Restorane vodi porodična firma, sa tradicijom dugom 75 godina. Veličina restorana je 900 m2. Restorani Lawry's posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Broj sopstvenih poslovnica

4 restorana u SAD

Broj franšiznih poslovnica

6 restorana van SAD

Fotografija jedinice sistema
Lawry's
Informacije za primaoce master-franšize
Podrška primaocu master-franšize

Lawry's pruža jedinstven dizajn restorana, kompletne priručnike za obuku, marketinški materijal i promotivne materijale. Takođe pruža sveobuhvatnu podršku tokom izgradnje i otvaranja novog restorana.

Procenjena ukupna vrednost investicije

Najmanje 4 miliona USD.

Osnovni zahtevi sistema

Tražimo kompaniju sa vrhunskom organizacijom i dovoljno kapitala za otvaranje i vođenje vrhunskog restorana na top lokaciji.

Informacije o davaocu master-franšize
Lawry’s Restaurants, Inc.
234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA
lawrys@franchising.pl
www.lawrysonline.com
Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju Lawry's, Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum, pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobićete detaljne informacije o poslovnom modelu i uslovima za kupovinu franšize.

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank