11.08.2014

U Varšavu po franšizu

Najveći sajam franšiza u srednjoj i istočnoj Evropi i ove jeseni se održava u glavnom gradu Poljske. Očekuje se 150 izlagača.

Od 16. do 18. oktobra Varšava će po 12. put biti domaćin najvećeg sajma franšiza u srednjoj i istočnoj Evropi – Franchise EXPO 2014. U Palati kulture i nauke ponovo će se okupiti svi akteri franšiznog biznisa: sistemi i kompanije (davaoci franšize), potencijalni kupci i investitori.

Sajam franšiza u Varšavi Fot. PROFIT system

Učesnici trodnevnog Foruma o franšizingu mogu da nauče kako da odaberu najbolju poslovnu ideju, kako da provere verodostojnost ponude i stvarne troškove ulaganja u franšizu.

Ove godine, kako je najavljeno, predstaviće se 150 franšiznih sistema. Najveći broj izlagača dolazi iz Poljske, ali se svake godine povećava i broj kompanija iz inostranstva. Očekuju se kompanije iz Nemačke, Austrije, Mađarske, Češke, Slovačke, Ukrajine, ali i sistemi iz zapadne Evrope, Amerike, Kanade i Australije.

Za one koji razmišljaju o pokretanju posla, a šansu traže u kupovini franšize, sajam u Varšavi je idealna prilika za upoznavanje, razmenu informacija i iskustava. Izlagači, pak, naglašavaju da svake godine raste broj informisanih i vrlo dobro pripremljenih posetilaca koji dolaze kao ozbiljni kandidati za kupovinu franšizu. Franchise EXPO u Varšavi svake godine poseti 7.000 ljudi.

Posetioci imaju vrlo određen cilj – oni dolaze da pronađu idealnu poslovnu ideju, franšizu koja će biti najbolja za njih. Sajam je, stoga, mesto gde mogu da uživo razgovaraju sa izlagačima, uporede ponude i postave važna pitanja. Primetili smo da svake godine raste i broj onih koji posećuju Forum o franšizingu, gde mogu da saslušaju stručnjake i uspešne menadžere iz oblasti franšizinga koji su spremni i da objasne, odgovore na sva pitanja, posavetuju. Ove godine fokus će biti na poslovnom upravljanju – kaže Arkadiusz Słodkowski, predsednik konsultantske kuće PROFIT system*, koja je i ove godine glavni organizotor sajma.

Među izlagačima koji su do sada potvrdili učešće nalaze se i McDonald's, Telepizza, Alior banka, Carrefour, Intermarche, Odido, Gatta, Yasumi.


Više informacija o XII Franchise EXPO 2014, sa ažurnim spiskom izlagača možete pronaći ovde.

Pogledajte YOUTUBE snimak sa prošlogodišnjeg sajma. 


* PROFIT franchise services d.o.o, izdavač portala Franchising.rs, je deo PROFIT system. Više o PROFIT system na našim srpskim stranicama profitsystem.rs


Ukoliko želite da i Vaša kompanija učestvuje na sajmu kao izlagač - molimo da popunite Upitnik ispod, kontaktiraćemo Vas sa ponudom za učešće. 

Zanima nas učešće na Franchise EXPO sajmu
Ime kompanije/franšiznog sistema *
Delatnost/branša *
Lice za kontakt (ime i prezime): *
Kontakt telefon: *
e-mail: *
Opišite franšizni sistem u nekoliko rečenica: *
Željena veličina štanda (okvirno): *Neophodan sajamski inventar


Opis potrebnog inventara (okvirno):
If you see this, leave this form field blank

Nataša Bogojević

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank