CIPO and BAXX

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Prodaja muške i ženske odeće u franšiznim radnjama ili multi-brend radnjama (franšizni ćošak).

Cipo&Baxx je osnovan 1996. godine. Brzo su se izdvojili kao kompanija koja se osmelila da proizvodi farmerice, majice, dukseve, jakne, cipele i razne modne dodatke - "ekstravagantnijeg" dizajna. Visok kvalitet proizvoda, posvećenost detaljima, ali i dizajn koji predstavlja osveženje na modnoj sceni, izgradili su dobru poziciju za Cipo&Baxx na evropskim tržištima. Njihove kolekcije su namenjene ženama i muškarcima koji vole da istaknu individualnost, ne zaziru od živopisnih boja i neobičnih krojeva i koji bi da se izgledom izdvoje iz gomile.

Cipo&Baxx je danas međunarodno poznati odevni brend sa radnjama širom sveta: u SAD-u, Australiji, Zapadnoj Evropi... Ekskluzivna prava za razvoj brenda u Centralnoj i Istočnoj Evropi ima poljska kompanija Yilba Tekstil, koja namerava da sistem proširi isključivo kroz mrežu franšiznih radnji.

Sada traže zainteresovane partnere u Srbiji, ali i u ostalim zemljama regiona: Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pridružite se!

Sopstvene poslovnice

-

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

42 franšizne radnje u Poljskoj i nekoliko stotina radnji u Australiji, Francuskoj, Holandiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Rusiji, SAD, Španiji, Švedskoj i Turskoj.

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Pomoć pri odabiru prodajnog prostora
  • Podrška u oglašavanju i marketingu
  • Know-how

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Ne naplaćuje se ulazna naknade
  • Ne plaća se redovna naknada
  • Iznos investicije zavisi od veličine lokala i atraktivnosti lokacije

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Veličina lokala min. 50 m2
  • Atraktivna poslovna lokacija

INFORMACIJE O DAVAOCU

Yilba Tekstil Sp. z o.o.

ul. Farbiarska 69 bud CWarszawa 02-862, Poljska

+48 504 530 085

+48 22 648 80 49

erdalcelik@cipoandbaxx.pl

www.cipoandbaxx.pl

Kontakt osoba za kandidate

Erdal Celik (komunikacija je na engleskom jeziku)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno CIPO and BAXX. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.