25.07.2016

Radno leto za Surf’n’Fries

Iako je sezona odmora, u Surf’n’Fries-u uveliko pripremaju otvaranje novih restorana, i to u potpuno novom „ruhu“.

Za Riječane Andriju Čolaka i Denisa Polića nema predaha ni u jeku sezone letnjih odmora. Vlasnici koncepta Surf'n'Fries trenutno su potpuno posvećeni otvaranju dva fiksna objekta u Beču. Naime, restorane će otvoriti njihov primalac master franšize za austrijsko tržište, sa kojim sarađuju već četvrtu godinu, dok su oni pripremili potpuno novi dizajn Surf’n’Fries restorana. Otvaranje lokala u prestonici Austrije očekuje se sredinom avgusta. – Uz to, upravo prošle sedmice je odrađena početna obuka sa primaocima franšize u Nemačkoj te se sad priprema otvaranje prvog objekta – kaže Čolak.

Surf'n'Fries, bar Fot. Surf'n'Fries

U Austriji se kroz nekoliko nedelja očekuje otvaranje restorana, a prve objekte za prodaju nadaleko poznatih Surf’n’Fries „krompirića“ na jesen bi trebalo da dobije i Moskva.

Franšiza, međutim, nastavlja da osvaja nova tržišta, a Andrija Čolak kaže da postoje izgledi da se uskoro otvore i prvi objekti u Moskvi. – Ugovor o master franšizi za tržište Rusije smo potpisali još pre godinu dana. Inače, u Rusiji je velika potražnja za dobrim franšiznim konceptima, pa verujemo da postoji potencijal, jer bi se moglo otvoriti i 100 jedinica u budućnosti. Nadamo se da će prvi objekt biti otvoren u sledeća 2-3 meseca u Moskvi – kaže Andrija Čolak.

Vesna Lapčić

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank