27.11.2014

Nova modna franšiza

Kompanija BJN proširila je portfelj još jednom franšizom – brendom Goose, a marku Tudors „uvela“ je na tržište Crne Gore.

Kompanija BJN postala je primalac master franšize turskog brenda Goose za sve zemlje bivše Jugoslavije. Brend je namenjen deci, a prva radnja biće otvorena početkom decembra u Tržnom centru Zira u Beogradu. Otvaranje druge radnje očekuje se već početkom iduće godine. Bojan Mitić, direktor kompanije BJN, kaže da je reč o brendu srednje cenovne kategorije te da se radi o zanimljivom dizajnu koji prati svetske trendove.

Goose, Tudors Fot. Goose/Tudors Montenegro

Turski brend Goose je nova modna franšiza u portfelju kompanije BJN. Kompanija je nedavno otvorila i prvu radnju brenda Tudors u Podgorici.

Pored proširenja portfelja, kompanija BJN nastavlja da širi i maloprodajnu mrežu postojećih brendova –podružnica Tudors Montenegro otvorila je prvu Tudors radnju u Crnoj Gori. Prodavnica ovog turskog brenda se nalazi u Podgorici. – Jako smo zadovoljni prvim reakcijama tržišta, prodaja ide sjajno – kaže Mitić.

On kaže da je u planu da se do početka letnje sezone, odnosno, do maja 2015, otvore Tudors radnje u Baru, Budvi i Kotoru. 

Vesna Lapčić

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank