„Dve šmizle“ nastavljaju pohod

U prvoj polovini ove godine lancu „Dve šmizle“ su se „pridružile“ radnja u Bosanskoj Gradiški i dva franšizna kornera – u Beogradu i Gornjem Milanovcu.
Ponedeljak
29.06.2015
Franšizni lanac „Dve šmizle“ nastavlja i ove godine da širi svoju mrežu, a poslovni koncept se pokazao uspešnim i tokom krize.
 

Nedavno je u Bosanskoj Gradiški otvorena franšizna prodavnica nakita „Dve šmizle“, a od početka godine otvorena su i dva franšizna kornera, jedan u Beogradu (u Ulici kralja Petra), a drugi u Gornjem Milanovcu. – Postoji još ljudi koji su zaista zainteresovani za uzimanje naše franšize tako da očekujemo i dalje širenje mreže. Mislim da su rezultati u prvoj polovini ove godine dobri imajući u vidu loše ekonomske okolnosti – kaže Milica Gavrilović, vlasnica „Dve šmizle“.

Ona dodaje i da su nedavno završili novi kolekciju nakita pod nazivom „Afrička noć“, što će i primaocima franšize omogućiti da obogate svoju ponudu. – Kolekcija je upečatljivo drugačija od svega što se može videti na našem tržištu i to me zaista raduje – ističe ona.

Danas se u maloprodajnoj mreži „Dve šmizle“, u zemlji i regionu, nalaze 42 franšizne jedinice – 30 kornera i 12 radnji. 

Više informacija i opis franšiznog sistema „Dve šmizle“ možete pronaći u našem Katalogu franšiza.


Vesna Lapčić
Novinar