Car Foil Shop je koncept koji kombinuje prodaju proizvoda i pružanje usluga za apliciranje i ugradnju proizvoda iz ponude.
 

Ponudu čine:

kao i širok spektar ostalih specijalizovanih folija:

Naš asortiman - detaljno:

1. Folije za presvlačenje eksterijera i folije za presvlačenje enterijera


Folije za presvlačenje karoserije automobila nude se u više od 150 dezena ili vrsta folija kao što su metalik folije, mat folije ili dekorativne folije kao 3D Carbon, 2D ili 4D carbon folije, brušeni aluminijum, hrom, mat-metalik i još mnogo toga, i sve to u nekoliko desetina boja. Svakodnevno pratimo sve svetske trendove i svaku novinu ubrzo po premijeri imamo u našim prodavnicama.

2. Folije za zatamnjivanje auto-stakala 


Folije za zatamnjivanje stakala automobila iz naše ponude su najpoznatiji svetski brendovi koji poseduju sve sertifikate i zadovoljavaju sve uslove za primenu propisane zakonima, kako naše države tako i ostalih država. Postoje folije sa određenim stepenima zatamnjenja, providne sa UV zaštitom, toplotnom zaštitom i sl. koje, pored lepšeg izgleda automobila, smanjuju toplotu unutar vozila i propusnost UV zraka.

3. Oprema za stilizovanje automobila

Opremu za stilizovanje automobila čine xenon svetla i kompletna xenon oprema, kožne presvlake za kompletno oblaganje sedišta i još dosta dodatne opreme.

4. Zaštitne folije i Folije za toniranje farova i stop svetala


Folije za zaštitu farbe - Ova folija prvenstveno služi da zaštiti farbu od sitnih ogrebotina i kamenčića koji oštećuju farbu automobila prilikom svakodnevne vožnje. Najveću primenu ima za branike, blatobrane, haube, donje delove vrata ali i cele nove automobile. Folija je providna i kada se montira ne vidi se.

Folije za toniranje farova se prozvode u nekoliko tekstura od kojih svaka sadrži nekoliko desetina boja. Jako su popularne jer daju farovima i stop svetlima poseban dizajn a samim tim i automobilima daju specijalnu notu.

5. Reklamne i folije za brendiranje vozila i folije specijalno dizajnirane po želji klijenta


Reklamne ili štampane folije za brendiranje automobila, kombija, kamiona, autobusa i ostalih vozila. Ove folije dizajniramo i štampamo prema određenim zahtevima i idejama klijenata ili našim idejnim rešenjima.

6. Solar Control folije (Stop sol folije) 


Solar Control folije (Stop sol folije) - Kada se profesionalno i pažljivo aplicira na bilo koji tip staklene površine, solar control folija omogućava veoma efektnu termičku izolaciju zimi i pored toga donosi niz pogodnosti za zaštitu od sunca u letnjim mesecima, kao što su: značajna redukcija propustnosti solarne toplote (refleksija i do 98% infracrvene svetlosti), kontrola propustnosti sunčevog svetla, znacajne uštede novca u troškovima za klima uređaje, 100% zaštita od UV zraka (folije absorbuju UV zrake i tako štite ljude nameštaj, garderobu i proizvode u izlozima radnji od negativnih uticaja sunca tokom cele godine).

7. Alati za montažu folija i Silver folije (Ogledalo folije)

Alati za montažu folija - U ponudi preko 50 vrsta razlicitih alata koji se koriste pri aplikaciji folija.

Silver folije (Ogledalo folije) za unutrašnje ili spoljno montiranje predstavljaju jedan od tipova Solar Control folija. Ovaj tip folija krasi odlična energetska ekasnost i moderan dizajn, koji nudi mogućnost elegantnog autentičnog izgleda bilo koje vrste ravnih stakala u arhitekturi i građevini.

8. Dekorativne folije za staklo, Sigurnosne folije (Pancir folije, Protiv-provalne folije, Anti-Vandal folije), Peskirne bele folije (Mat folija za staklo) i UV filter folije


Dekorativne folije za staklo dodaju efekat privatnosti u svom okruženju, bez ograničenja prolaza svetlosti one omogućavaju da personalizujete dizajn svojih prozora ili da izrazite neki deo prostora.

Sigurnosne folije (Pancir folije, Protiv-provalne folije, Anti-Vandal folije) - U kući, na poslu ili na javnim mestima, nesreće i akti vandalizma mogu izazvati da se staklo prozora razbije u hiljade manjih i potencijalno štetnih komada letećeg stakla. Primenom na bilo koju površinu stakla, naše sigurnosne folije čvrsto i sigurno se vezuju za staklenu površinu i stvaranjem čvrstog spoja folije i stakla, odmah je transformišu u visoko otporno sigurnosno staklo. Dodatno, sve ove folije imaju zaštitu od UV zračenja i kvalitetnije koeficijente toplotne propustljivosti u odnosu na obično staklo, čime dodatno povećavaju kvalitet prostora i omogućavaju bolju energetsku ekasnost prostora. Naše sigurnosne folije imaju sve sertikate za montažu prilikom uvođenja HACCP standarda.

Peskirne bele folije (Mat folija za staklo) - U cilju izbegavanja nadzora od radoznalih očiju ili ukidanja dvosmerne vidljivosti. Naše folije sa belim "peskirnim" ("zamrznutim") efektom su idealne za privatnost u određenim delovima (oblastima) u okviru javnih ili privatnih prostora. Osnovna i najbolja karakteristika ovih folija je da smanjuju stepen vidljivost kroz staklo dok omogućavaju prolazak svetlosti, tako da dobijamo privatnost u prostoriji bez ukidanja prolaza svetlosti.

UV filter folije - Potpuno providna folija sa 0% zatamnjenja koja ima 100% UV zaštitu i zaštitu od toplote. Ova folija ima veliku primenu kod komercijalnih objekata i zaštite izloga lokala i robe u njima od UV zračenja.

CAR FOIL SHOP FRANŠIZA

Car Foil Shop franšiza je način da postanete deo naše mreže i da pod našim brendom, uz našu organizaciju poslovanja, obuku, podršku i marketinšku podršku, u Vašem gradu distribuirate proizvode iz naše ponude i/ili ponudite usluge montaže.

Nudimo vam tri formata saradnje:

  • „Puna franšiza“ koja obuhvata i prodaju asortimana odnosno prodavnicu, i servis za montažu proizvoda iz ponude,
  • „Prodajna franšiza“ koja obuhvata samo prodaju asortimana odnosno prodavnicu,
  • "Servis franšiza“ koja je namenjena onima koji žele da se samo bave uslugama montaže folija i ostalih proizvoda iz ponude.

U svakom od formata vam vudimo kompletan transfer znanja uz punu franšizu Car Foil Shop (i prodaja i montaža).

Uz franšizu Car Foil Shop dobijate:

  • dokazani i razrađen poslovni model;
  • brend u usponu i ekspanziji, sa više od 5 godina iskustva i prisustva na tržištu, sa više hiljada izvedenih radova i internacionalnim prisustvom;
  • stalnu obuku zaposlenih kako u prodaji tako i u servisu
  • kompletnu marketinšku podršku koja podrazumeva izradu i održavanje web sajta, internet reklamiranje sajta i Vaše Facebook stranice, google reklamiranje, reklama na našim sajtovima, stranicama, društvenim mrežama, itd.
  • profitabilan posao bez velikih ulaganja, sa malim brojem zaposlenih i proizvodima i uslugama koji se lako prodaju i jednostavno reklamiraju;
  • logistiku i stabilno snabdevanje pod povoljnim uslovima, širok asortiman i povoljne margine u prodaji i uslugama ugradnje; Najpovoljniji odnos kvalitet/cena na tržištu;
  • i još dosta toga...

Sve informacije možete dobiti slanjem upita odnosno popunjavanjem forme ispod:


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno CAR FOIL SHOP. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Lični podaci
Lični podaci
Recite nam nešto više o vama:
Recite nam nešto više o vama:
If you see this, leave this form field blank