Franchising portal

Franchising.rs
Franchising.rs / Portal obajvljuje informacije, vesti, stručne i komercijalne tekstove i članke o franšiznim i svim drugim sistemima partnerske saradnje (agentskim, zastupničkim, posredničkim, licencnim, distributerskim, affiliate, itd.) ali razmatra i opšte poslovne teme, a sadržaji koje nudimo su raznovrsni – od edukativnih do informativnih – i uvek imaju za cilj i da pomognu u razumevanju franšizinga i preduzetništva, unapređenju poslovanja, ali i da pomognu u selekciji i izboru novog posla. Čitaoci portala će, stoga, u vestima i tekstovima iz zemlje, regije i sveta, pronaći poslovne informacije koje će ih ne samo informisati, već i inspirisati.
Utorak
09.10.2012.
Pročitajte više o Franchising portalima, najposećenijim mestima na internetu na kojima možete saznati sve o franšizingu.
 

Franchising.rs je specijalizovani internet portal posvećen franšiznom poslovanju u Srbiji i svetu. Izdavač portala je internacionalna grupa PROFIT system, a Franchising.rs je jedan od 16 portala koje izdajemo u 16 zemalja.

Portal je jedini medij na domaćem tržištu koji se namenski obraća firmama, preduzetnicima i pojedincima koji su već aktivni ili su zainteresovaniza franšizno poslovanje, ali i preduzetništvo, uopšte.

Profil portala

Franchising.rs je portal posvećen preduzetnicima i onima koji to tek žele da postanu – svima koji tragaju za dobrom poslovnom idejom. Namenjen je pre svega onima koje zanimaju franšizni, licencni ili slični partnerski modeli poslovanja. Portal obajvljuje informacije, vesti, stručne i komercijalne tekstove i članke o franšiznim i svim drugim sistemima partnerske saradnje (agentskim, zastupničkim, posredničkim, licencnim, distributerskim, affiliate, itd.) ali razmatra i opšte poslovne teme, a sadržaji koje nudimo su raznovrsni – od edukativnih do informativnih – i uvek imaju za cilj i da pomognu u razumevanju franšizinga i preduzetništva, unapređenju poslovanja, ali i da pomognu u selekciji i izboru novog posla. Čitaoci portala će, stoga, u vestima i tekstovima iz zemlje, regije i sveta, pronaći poslovne informacije koje će ih ne samo informisati, već i inspirisati.

Zato je naš slogan: PORTAL IDEJA ZA PREDUZETNE.

Objavljujemo stručne, edukativne i komercijalne sadržaje o franšizingu, kako iz zemlje tako i iz okruženja i sveta. Na sadržaju radi tim naših saradnika - od stručnih savetnika do novinara. Na našim portalima možete da pročitate ne samo lokalne sadržaje, već i najzanimljivije sadržaje sa naših ostalih portala. Time želimo ne samo da aktivno pomognemo i podržimo promociju franšiznog oblika poslovanja u svim zemljama u kojima poslujemo, već i da olakšamo širenje našim klijentima na sva tržišta gde smo prisutni, ali i da preduzetne insipirišemo primerima najbolje prakse iz oblasti franšizinga.

Ciljna grupa

Franchising.rs se obraća preduzetnicima i onima koji to žele da budu: sadašnjim ili budućim vlasnicima sopstvenog biznisa, a pre svega onima koji su zainteresovani za franšizno poslovanje. Naši čitaoci su:

  • davaoci franšiza
  • preduzetnici
  • postojeći primaoci franšiza
  • preduzetnici zainteresovani za kupovinu franšiza
  • profesionalci i stručnjaci za franšizing
  • studenti i istraživači

Takav pristup, stoga, predstavlja šansu svima koji žele da se fokusirano obrate željenoj ciljnoj grupi, a pre svega franšiznim sistemima: Prezentacija i predstavljanje vaše ponude na našem portalu/portalima, kroz različite alate koje nudimo, pruža vam priliku da se direktno obratite upravo pravoj ciljnoj grupi - zainteresovanima za franšizing i preduzetnicima.

Kontakt

Ako imate pitanja, pišite nam na e-mail: redakcija@franchising.rs

Direktor portala (za Adritic regiju): Igor Bogojević

Stručni saradnici:
Nataša Bogojević (savetnik za franšizno poslovanje i promociju franšiza)
Vesna Lapčić (saradnik za medije i preduzetništvo)
Milan Marinković (pravni savetnik)
Andrija Čolak (savetnik za franšizno poslovanje)
Bakir Deljković (savetnik za marketing i medije)

Nastojimo da odogovorimo na sva pitanja koja nam pristignu putem formi na portalu, ili putem direktnih e-mail poruka, ali imajte u vidu da nismo ovlašćeni (osim kada se radi o našim klijentima) da nastupamo ili odgovaramo u ime i za račun franšiznih sistema, niti pružamo dodatne informacije o franšiznim sistemima, osima kada se oglašavaju na portalu.

Nastojimo da odgovorimo na sva vaša pitanja, u razumnom roku. Imajte u vidu da ne odgovaramo na pitanja  koja su u direktnoj vezi sa franšiznim savetovanjem, što smatramo profesionalnom uslugom, i za šta nam se morate obratiti putem upita - zainteresovani za franšizno savetovanje i konsalting mogu da pogledaju stranicu KONSALTING na portalu.

Firme koje su zainteresovane za oglašavanje molimo da pogledaju sekciju OGLAŠAVANJE na portalu.

Direktne kontakt adrese izdavača i saradnika možete pronaći na portalu u sekciji KONTAKT.

Ne dajemo savete u vezi odabira franšiza.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Redakcija portala ne vraća primljene materijale, zadržava pravo na izmene dostavljenih tekstova i obrade prispelih fotografija, i ni na koji način ne odgovora za sadržinu reklama i oglasa.

Informacije iz Kataloga franšiza i partnerskih sistema, kao i materijal iz Prezentacija sistema, dostavili su nam vlasnici franšiza. Pre potpisivanja bilo kakvog ugovora ili dogovora o saradnji sa bilo kojim franšiznim sistemom koji je predstavljen na našem portalu, kandidat treba detaljno da proveri svaki takav sistem i izvrši uvid u njegovo poslovanje.

Urednici zadržavaju pravo da provere informacije u katalogu i prezentacijama.

Zadržavamo pravo da izbrišemo svaki komentar iz Foruma, koji smatramo uvredljivim ili neprikladnim, kao i one komentare koji imaju formu oglasne poruke.

Ako primetite da su prezentovani podaci u bilo kom delu portala netačni ili zastareli, molimo vas da nas kontaktirate.

Reprodukcija i objavljivanje bilo kog dela sajta dozvoljeni su isključivo uz saglasnost i obavezno isticanje Franchising.rs portala kao izvora.