Franchising portal

Franchising.rs
Franchising.rs / Portal obajvljuje informacije, vesti, stručne i komercijalne tekstove i članke o franšiznim i svim drugim sistemima partnerske saradnje (agentskim, zastupničkim, posredničkim, licencnim, distributerskim, affiliate, itd.) ali razmatra i opšte poslovne teme, a sadržaji koje nudimo su raznovrsni – od edukativnih do informativnih – i uvek imaju za cilj i da pomognu u razumevanju franšizinga i preduzetništva, unapređenju poslovanja, ali i da pomognu u selekciji i izboru novog posla. Čitaoci portala će, stoga, u vestima i tekstovima iz zemlje, regije i sveta, pronaći poslovne informacije koje će ih ne samo informisati, već i inspirisati.
Utorak
09.10.2012.
Pročitajte više o Franchising portalima, najposećenijim mestima na internetu na kojima možete saznati sve o franšizingu.
 

Franchising.rs je specijalizovani internet portal posvećen franšiznom poslovanju u Srbiji i svetu. Izdavač portala je internacionalna grupa PROFIT system, a Franchising.rs je jedan od 16 portala koje izdajemo u 16 zemalja.

Portal je jedini medij na domaćem tržištu koji se namenski obraća firmama, preduzetnicima i pojedincima koji su već aktivni ili su zainteresovaniza franšizno poslovanje, ali i preduzetništvo, uopšte.

Profil portala

Franchising.rs je portal posvećen preduzetnicima i onima koji to tek žele da postanu – svima koji tragaju za dobrom poslovnom idejom. Namenjen je pre svega onima koje zanimaju franšizni, licencni ili slični partnerski modeli poslovanja. Portal obajvljuje informacije, vesti, stručne i komercijalne tekstove i članke o franšiznim i svim drugim sistemima partnerske saradnje (agentskim, zastupničkim, posredničkim, licencnim, distributerskim, affiliate, itd.) ali razmatra i opšte poslovne teme, a sadržaji koje nudimo su raznovrsni – od edukativnih do informativnih – i uvek imaju za cilj i da pomognu u razumevanju franšizinga i preduzetništva, unapređenju poslovanja, ali i da pomognu u selekciji i izboru novog posla. Čitaoci portala će, stoga, u vestima i tekstovima iz zemlje, regije i sveta, pronaći poslovne informacije koje će ih ne samo informisati, već i inspirisati.

Zato je naš slogan: PORTAL IDEJA ZA PREDUZETNE.

Objavljujemo stručne, edukativne i komercijalne sadržaje o franšizingu, kako iz zemlje tako i iz okruženja i sveta. Na sadržaju radi tim naših saradnika - od stručnih savetnika do novinara. Na našim portalima možete da pročitate ne samo lokalne sadržaje, već i najzanimljivije sadržaje sa naših ostalih portala. Time želimo ne samo da aktivno pomognemo i podržimo promociju franšiznog oblika poslovanja u svim zemljama u kojima poslujemo, već i da olakšamo širenje našim klijentima na sva tržišta gde smo prisutni, ali i da preduzetne insipirišemo primerima najbolje prakse iz oblasti franšizinga.

Ciljna grupa

Franchising.rs se obraća preduzetnicima i onima koji to žele da budu: sadašnjim ili budućim vlasnicima sopstvenog biznisa, a pre svega onima koji su zainteresovani za franšizno poslovanje. Naši čitaoci su:

  • davaoci franšiza
  • preduzetnici
  • postojeći primaoci franšiza
  • preduzetnici zainteresovani za kupovinu franšiza
  • profesionalci i stručnjaci za franšizing
  • studenti i istraživači

Takav pristup, stoga, predstavlja šansu svima koji žele da se fokusirano obrate željenoj ciljnoj grupi, a pre svega franšiznim sistemima: Prezentacija i predstavljanje vaše ponude na našem portalu/portalima, kroz različite alate koje nudimo, pruža vam priliku da se direktno obratite upravo pravoj ciljnoj grupi - zainteresovanima za franšizing i preduzetnicima.

Kontakt

Ako imate pitanja, pišite nam na e-mail: redakcija@franchising.rs

Direktor portala (za Adritic regiju): Igor Bogojević

Stručni saradnici:
Nataša Bogojević (savetnik za franšizno poslovanje i promociju franšiza)
Vesna Lapčić (saradnik za medije i preduzetništvo)
Milan Marinković (pravni savetnik)
Andrija Čolak (savetnik za franšizno poslovanje)
Bakir Deljković (savetnik za marketing i medije)

Nastojimo da odogovorimo na sva pitanja koja nam pristignu putem formi na portalu, ili putem direktnih e-mail poruka, ali imajte u vidu da nismo ovlašćeni (osim kada se radi o našim klijentima) da nastupamo ili odgovaramo u ime i za račun franšiznih sistema, niti pružamo dodatne informacije o franšiznim sistemima, osima kada se oglašavaju na portalu.

Nastojimo da odgovorimo na sva vaša pitanja, u razumnom roku. Imajte u vidu da ne odgovaramo na pitanja  koja su u direktnoj vezi sa franšiznim savetovanjem, što smatramo profesionalnom uslugom, i za šta nam se morate obratiti putem upita - zainteresovani za franšizno savetovanje i konsalting mogu da pogledaju stranicu KONSALTING na portalu.

Firme koje su zainteresovane za oglašavanje molimo da pogledaju sekciju OGLAŠAVANJE na portalu.

Direktne kontakt adrese izdavača i saradnika možete pronaći na portalu u sekciji KONTAKT.

Ne dajemo savete u vezi odabira franšiza.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Redakcija portala ne vraća primljene materijale, zadržava pravo na izmene dostavljenih tekstova i obrade prispelih fotografija, i ni na koji način ne odgovora za sadržinu reklama i oglasa.

Informacije iz Kataloga franšiza i partnerskih sistema, kao i materijal iz Prezentacija sistema, dostavili su nam vlasnici franšiza. Pre potpisivanja bilo kakvog ugovora ili dogovora o saradnji sa bilo kojim franšiznim sistemom koji je predstavljen na našem portalu, kandidat treba detaljno da proveri svaki takav sistem i izvrši uvid u njegovo poslovanje.

Urednici zadržavaju pravo da provere informacije u katalogu i prezentacijama.

Zadržavamo pravo da izbrišemo svaki komentar iz Foruma, koji smatramo uvredljivim ili neprikladnim, kao i one komentare koji imaju formu oglasne poruke.

Ako primetite da su prezentovani podaci u bilo kom delu portala netačni ili zastareli, molimo vas da nas kontaktirate.

Reprodukcija i objavljivanje bilo kog dela sajta dozvoljeni su isključivo uz saglasnost i obavezno isticanje Franchising.rs portala kao izvora.


POPULARNO NA FORUMU

Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Šta je to franšiza?

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

1 komentara
poslednji 25.01.2022.
Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Međusobno poverenje i podrška

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

1 komentara
poslednji 25.01.2022.
Kako izabrati a ne zažaliti?

Da li predlazete da biznis plan radimo sami ili da angazujemo pomoc?

1 komentara
poslednji 30.12.2020.
Vreme je da se dobro promisli i dela

Dobar tekst. Retko gde možemo naći ovoliko detalja za obe strane franšiznog ugovora u kriznim situacijama kao što je ova situacija sa Korona virusom. Predlažem da ovakvih...

1 komentara
poslednji 23.03.2020.
Poljske franšize spremne za izvoz

Tražim respektabilnu Kompaniju koj želi poslovnu saradnju na poslovnom projektu Otvaranje Renta Car Kompanije u Bosni i Hercegovini grad Sarajevo za VIP kupce korisnike...

1 komentara
poslednji 25.08.2016.
Kontakt

Agresivniji povratak na Selo mladih iz grada.u Kovilj.

1 komentara
poslednji 12.05.2015.