Registar je namenjen preduzetnicima koji žele da započnu prvi ili novi posao. Dokazana je činjenica da je kupovina franšize jedan od najuspešnijih načina započinjanja poslovanja, koji znatno uvećava verovatnoću poslovnog uspeha i umanjuje verovatnoću neuspeha. Zainteresovani za kupovinu franšize (tzv. kandidati za primaoce franšize) mogu da se prijave u registar franšiza, tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davalaca i primalaca franšize

Katalog franšiza i partnerskih sistema predstavlja bazu (registar, lista ili katalog) franšiza koje se predstavljaju putem našeg portala (registrovane su u Katalogu) i time je Katalog dobro mesto ideja za vaš novi posao. Mnogo više informacija o modelima i principima saradnje sa svakim od franšiza u Katalogu dobićete, ipak, tek direktno kroz kontakt sa registrovanim kompanijama - davocima franšize - iz Kataloga.

Ako Vam se trenutno nijedna od registrovanih franšiza ne čini kao dobar izbor, preporučujemo vam da se upišete u Registar franšiza. Tako će svi davaoci franšize, ne samo oni registrovani u Katalogu, već svi koji na bilo koji način sarađuju sa Franchising.rs ili sa našim „sestrinskim portalima” (u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope) moći da Vam pošalju sopstvene franšizne ponude, putem e-maila. Zahvaljujući činjenici da smo deo grupe PROFIT system, dobijaćete i ponude od kompanija davalaca franšiza koje svoje franšizne sisteme još uvek nisu pokrenule u Srbiji, odnosno regiji.

Molimo Vas da popunite upitnik što preciznije – samo tako će ponude koje budete dobijali biti što više u skladu sa Vašim potrebama. Napominjemo i to da su polja označena crvenom zvezdicom (*) obavezna!

Informacije o kandidatu

Branše koje vas zanimaju

TRGOVINA

USLUGE

Kapital za investiranje*

Da li već imate sopstveni biznis/privatnu firmu? *

<if you see the box below, leave it blank.>
Dodatne informacije

PROFIT franchise services doo kao deo PROFIT system grupe (PROFIT system Sp. z o.o. sa sedištem u ul. Brązownicza 16, 01-929 Poljska, Varšava) obaveštava i izjavljuje da je svrha prikupljanja i obrade ličnih podataka stvaranje baze podataka sa podacima o osobama zainteresovanim za kupovinu franšiza. Jedini primalac vaših ličnih podataka je PROFIT system, i vaši lični podaci neće biti prenešeni trećim stranama. Istovremeno želimo da vas obavestimo da imate pravo da pregledate svoje podatke u našoj bazi, kao i da imate pravo ispravljanja ili brisanja istih (molimo vas pošaljite e-mail na redakcija@franchising.rs). Pružanje podataka je dobrovoljno.

Osobe upisane u registar kandidata dobijaju franšizne ponude za saradnju e-mailom ili telefonom (odnosi se samo na osobe koje su unele telefonski broj za kontakt). U bilo kom trenutku možete otkazati pretplatu klikom na vezu (link) na kraju e-maila, slanjem e-maila ili informisanjem pozivaoca.