Oglašavanje na portalu Franchising.rs

Franchising.rs
Franchising.rs / Dobra posećenosti i jasna ciljna grupa čitalaca čini Franchising.rs portal pogodnim mestom za ciljano obraćanje i predstavljanje franšiznih sistema koji tragaju za kandidatima za primaoce svojih franšiza ili partnerima u Srbiji.
Petak
12.10.2012.
Predstavite svoj franšizni/partnerski sistem na Franchising.rs portalu, obratite se preduzetnicima i svima onima koji to žele da postanu, i lakše dođite do pravih partnera za svoj franšizni ili partnerski sistem. Nudimo vam predstavljanje oglašavanjem u Katalogu franšiza, banerima i plaćenim člancima ili podršku u pronalaženju kandidata - ugovorom o podršci u širenju franšiza
 

Najjednostavniji i najpristupačniji način predstavljanja na Franchising.rs portalu jeste registracija u Katalogu franšiza:

1. Oglašavanje/registracija u Katalogu franšiza i partnerskih sistema

Ovo je osnovni alat za predstavljanje (oglašavanje) na Portalu.  Katalog sadrži listu brendova (franšiznih ili partnerskih sistema) koji su predstavljeni u Katalogu, razvrstanih po tipu (Master franšize, Franšize ili Partnerski sistemi), po vrsti aktivnosti kojom se franšizni sistem bavi (trgovina ili  usluge), potom razvrstanih po najatraktivnijim branšama.

Katalog, dakle, ima za cilj da se svaki franšizni brend odnosno sistem razvrsta u odgovarajuću grupu i branšu, te da time pretraga Kataloga bude jasna i jednostavna – zainteresovani mogu lako a pregledaju brendove razvrstane po grupama i branšama i time lakše dođu do baš onih franšiznih sistema koji posluju u branšama koje ih zanimaju.

Svaki brend se u Katalogu predstavlja na sistematizovan i standardizovani način: Katalog, pre svega, sadrži sve osnovne informacije o franšiznom sistemu - opis franšiznog koncepta, broj poslovnica i broj franšiznih poslovnica, opis franšiznog paketa odnosno svega onoga što primalac dobija kroz franšizu, a potom i očekivanu visinu (prosečno) investicija neophodnih za pokretanje franšize (franšizne naknade, investicije u opremanje poslovnice, itd.). Takođe, svako brend u Katalogu ističe i osnovne zahteve sistema – kakav profil kandidata se traži, traže li se posebni preduslovi (znanja, prostor, angažman....) i koja su očekivanja od njih.

Konačno, Katalog sadrži i kontakt podatke svakog predstavljenog sistema, a komunikacija kandidata i sistema olakšana je tzv. "kontakt formom" – podaci iz ove forme šalju se direktno franšiznom sistemu, koji potom direktno komunicira sa kandidatima.

Katalog se ažurira svakom promenom u franšiznom sistemu – važno je da franšizni sistemi imaju mogućnost da na jednom mestu predstave svoju aktuelnu ponudu ali i veličinu franšizne mreže. Time je Katalog mesto na kome se najbolje vidi aktuelni razvoj svakog od predstavljenih franšiznih sistema, a kandidatima se stavlja na uvid realna trenutna slika franšiznog sistema.

Posebnost Kataloga na našem portalu je u tome da su uz svaki brend koji se predstavi u Katalogu "vezani" svi tekstovi/članci koji su o takvom brendu objavljeni na portalu. Tekstove piše redakcija portala, koju čine profesionalni i stručni saradnici i novinari, i ovime je Katalog mnogo više od reklamnog alata – kombinacijom reklame i članaka kreiramo daleko "širu sliku" o franšiznom sistemu i predstavljamo ga i opisujemo na više načina. Time kandidati imaju bolju šansu da razumeju brend i franšiznu ponudu, ali i odličan uvid u dinamiku razvoja i razvojni put franšiznog sistema za koji su zainteresovani.

Cena za predstavljanje u Katalogu franšiza za period od godinu dana počinje već od 18.000 RSD.

Nudimo 2 opcije za oglašavanje u Katalogu:

BASIC - osnovno predstavljanje u Katalogu franšiza po ceni od 18.000 din za period od godinu dana.
Pored predstavljanja u Katalogu, garantujemo objavu najmanje jednog članka o franšiznom sistemu.
PLUS - napredno predstavljanje u Katalogu franšiza, po ceni od 24.000 din za period od godinu dana.
Za razliku od BASIC ova opcija uključuje i prikaz Youtube videa u Katalogu, kao i više fotografija poslovnica, čime se franšizni sistem kvalitetnije predstavlja (galerija sa minimalno 3 i maksimalno 7 fotografija).Ova opcija podrazumeva i objavu 2 garantovana članka o sistemu na portalu (uključujući članke u rubrikama „Intervju” i „Moja franšiza”) u periodu od godinu dana.

Za sve dodatne informacije ili za naručivanje vaše pozicije u Katalogu, popunite formu ispod ili zatražite da vas kontaktiramo.

2. Oglašavanje banerima i prezentacijama franšiznih sistema 

Kompleksniji alat za predstavljanje franšiznih sistema jesu baneri i prezentacije sistema. Baneri se prikazuju na svakoj strani portala, na desnoj strani -  uvek su vidljivi čitaocima i stoga podižu atraktivnost i generišu daleko veću vidljivost brenda. 

Baner može biti linkovan na posebnu stranicu na portalu - Prezentaciju sistema - ili može biti linkovan na Katalog franšiza ili na bilo koju eksternu web stranicu samog franšiznog sistema, a koja sadrži podatke o franšiznoj ponudi. 

Prezentacija sistema je namenska strana na našem portalu. Za razliku od Kataloga, prezentacija nije standardizovana, što znači da može sadržati mnogo više sadržaja i detaljnijih informacije o sistemu - više fotografija, tabela, video-klipova, grafike, tabele... Posebno je važno da svaka prezentacija sadrži "Formu za kandidate", koja se kreira shodno vašim potrebama, i koja služi za prikupljanje željenih podataka o kandidatima. Time je prezentacija kvalitetan alat za pred-selekciju kandidata – ovakvom formom možete da prikupite sve one podatke o kandidatu koji će vam pomoći da bolje procenite mogućnost saradnje i potom kontaktirati one koji odgovaraju vašim standardima i očekivanjima. 

Cena ovakvog predstavljanja kreće se od 3.000 RSD do 5.000 RSD mesečno, u zavisnosti od toga da li želite i prezentaciju sistema ili samo baner (koji se potom linkuje na Katalog franšiza ili na vaše web stranice).

3. Advertoriali - plaćeni članci sa garantovanom pozicijom na portalu

Plaćeni tekstovi, tzv. advertorijali ili PR tekstovi jesu dobar način da se tekstom odnosno člankom (koji ste sami napisali kao oglasni članak, ili smo ga mi napisali za vas - uz dodatnu naknadu) obratite kandidatima. Vrlo je efikasan način za komunikaciju sa kandidatima zato što članak često sadrži više informacija od bilo koje forme reklama, a može imati razne forme - recimo da može predstavljati priču o uspešno ostvarenoj saradnji. Ovakvi tekstovi su jasno označeni i obeleženi, tako da čitaoci nikada ne budu u zabludi šta je članak redakcije a šta plaćeni članak (advertorijal ili oglasni (PR) tekst).

Cena zavisi od perioda zakupa (perioda u kojem će takav tekst biti vidljiv na naslovnoj strani portala), od pozicije (da li je sa fotografijom ili bez) kao i od toga da li tekst pišete sami ili želite da ga za vas napišemo mi. Minimalan period zakupa je nedelju dana, a cene počinju 2.400 RSD (za advertorial bez fotografije) do 4.000 RSD (za advertorial sa fotografijom) za nedelju dana emitovanja. Naknada za pisanje advertoriala definiše se na upit, kada saznamo više o vrsti članka koji želite da plasirate. 

4. Usluge predstavljanja na Franchising. franšiznim portalima van Srbije

Ukoliko se širite van granica Srbije, možete se predstaviti i na našim portalima u jednoj od 16 zemalja u kojima poslujemo.

Najbolje da nam se obratite, kako bismo vam definisali cenu, jer ona bitno zavisi od toga o kojem broju zemalja se radi. 

5. Usluge podrške u širenju franšiznih sistema na tržišta van Srbije

Za sve one sisteme koji ne žele klasično oglašavanje ili predstavljanje i žele našu aktivniju podršku u promociji i pronalaženju poslovnih partnera, nudimo USLUGE REKRUTINGA odnosno usluge podrške u
pronalaženju franšiznih/poslovnih partnera. Usluga se definiše za svakog klijenta ponaosob, u zavisnosti od potreba sistema. Ovakva usluga naplaćuje se kombinacijom manjeg iznosa koji se plaća jednokratno i tzv. naknade za uspeh - iznosa koji ćete platiti kada zajedno pronađemo partnere za vas. 

Ovakva usluga će uključiti i sve alate koje nudimo na portalu, ali i set pratećih usluga (promocija na društvenim mrežama, PR, klasične rekruting alate, first-representation, pre-selection...).

Kako da se predstavite ili dobijete ponudu?

Molimo vas da popunite formu ispod i naručite svoje predstavljanje, ako želite Katalog franšiza ili banere. Ako želite namensku ponudu - takođe popunite formu, pa ćemo vas kontaktirati. Svaki sistem ima drugačije potrebe i zato je važno da razgovaramo i da potom dobijete ponudu koja je prilagođena vašim potrebama.


Kontakt podaci
Kontakt podaci
Oglašavanje
Oglašavanje
If you see this, leave this form field blank

POPULARNO NA FORUMU

Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Međusobno poverenje i podrška

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

1 komentara
poslednji 25.01.2022.
Kako izabrati a ne zažaliti?

Da li predlazete da biznis plan radimo sami ili da angazujemo pomoc?

1 komentara
poslednji 30.12.2020.
Vreme je da se dobro promisli i dela

Dobar tekst. Retko gde možemo naći ovoliko detalja za obe strane franšiznog ugovora u kriznim situacijama kao što je ova situacija sa Korona virusom. Predlažem da ovakvih...

1 komentara
poslednji 23.03.2020.
Poljske franšize spremne za izvoz

Tražim respektabilnu Kompaniju koj želi poslovnu saradnju na poslovnom projektu Otvaranje Renta Car Kompanije u Bosni i Hercegovini grad Sarajevo za VIP kupce korisnike...

1 komentara
poslednji 25.08.2016.
Kontakt

Agresivniji povratak na Selo mladih iz grada.u Kovilj.

1 komentara
poslednji 12.05.2015.
Definicija franšizinga

Odličan članak o Franšizingu.Hvala vam Preduzetništvo

5 komentara
poslednji 02.05.2015.