Profesionalno o franšizingu

PROFIT system
PROFIT system / Konsultanti PROFIT system-a pripremili su i savetovali preko 300 franšiznih sistema koji posluju u Centralnoj i Istočnoj Evropi
Utorak
09.10.2012.
PROFIT system je konsultantska firma koja se bavi savetovanjem i izdavaštvom u oblasti franšizinga. Poslujemo u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope.
 

Izdavač internet portala Franchising.rs je PROFIT franchise services d.o.o, ćerka-firma i deo grupacije PROFIT system za operacije u Adriatik regiji (zemlje bivše Jugoslavije). PROFIT system je konsultantska kompanija specijalizovana za oblast franšizinga i izdavač medija i organizator specijalizovanih dešavanja u oblasti franšizinga.
Sedište grupacije je u Varšavi, Poljska. Poslujemo u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope i Baltika (Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Letoniji i Litvaniji) i Saudijskoj Arabiji. 

Kao konsultantska firma, specijalizovani smo za pružanje usluga iz oblasti franšizinga u zemljama Centralne i Istočne Evrope (CIE) i na tom području pružamo klijentima kompletnu uslugu, po principu one-stop-shop (sve usluge, za sve zemlje, na jednom mestu). Nudimo:

  • izradu poslovnog modela za davaoce franšiza;
  • izradu franšiznih ugovora ili prilagođavanje postojećih ugovora tržištima CIE;
  • pripremu ili doradu i prilagođavanje operativnog priručnika;
  • regrutaciju kandidata i predselekciju primalaca franšize;
  • marketing i PR podršku za davaoce franšiza.

U oblasti izdavaštva smo takođe specijalizovani za franšizing: izdajemo štampane medije (franšizne magazine u Poljskoj i Češkoj), knjige i izveštaje (Poljska i Češka) i internet portale Franchising (u svim zemljama u kojima poslujemo). U Adriatik regiji, Franchising portal se publikuje na tri jezika – srpskom, hrvatskom i slovenačkom – na tri domena, i ima regionalni karakter, što znači da se skoro istovetan sadržaj publikuje na sva tri portala, odnosno, jezika. Uskoro pokrećemo portale i na dva nova jezika i domena: makedonskom i albanskom jeziku. 

U oblasti organizacije događaja, takođe smo vezani za franšizing – organizator smo tri franšizna sajma (u Varšavi i Katovicama u Poljskoj i Pragu u Češkoj, pri čemu je sajam u Varšavi trenutno drugi najveći franšizni sajam u Evropi) i partner drugih velikih franšiznih sajmova (Pariz, Kijev...), kao i organizator Franšizne akademije u Varšavi (Poljska).

PROFIT system je osnovan 1998. godine. U Adriatik regiji poslujemo od 2012. godine.
Od osnivanja do danas smo sarađivali sa više od 600 franšiznih sistema.

Kontakt

Ako imate pitanja za konsultante PROFIT system-a, pišite nam na e-mail:ibogojevic(at)profitsystem.pl ili pogledajte korporativni sajt na www.profitsystem.rs.
Za kontakt sa redakcijom portala pišite nam na redakcija(at)franchising.rs. 

Firme koje su zainteresovane za oglašavanje molimo da pogledaju sekciju REKLAME na portalu.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Redakcija portala ne vraća primljene materijale, zadržava pravo na izmene dostavljenih tekstova i obrade prispelih fotografija, i ni na koji način ne odgovora za sadržinu reklama i oglasa. Informacije iz Kataloga franšiza, Partnerskih sistema i Prezentacija dostavili su vlasnici franšiza. Pre potpisivanja ugovora o saradnji kandidat treba da proveri aktivnost svake kompanije. Urednici zadržavaju pravo da provere informacije u katalogu i prezentacijama. Ako primetite da su prezentovani podaci netačni ili zastareli, molimo vas da kontaktirate urednike.

Reprodukcija i objavljivanje bilo kog dela sajta dozvoljeni su isključivo uz saglasnost Izdavača.

© PROFIT System Sp. Ltd. Sva prava zadržana.


Kontakt podaci
Kontakt podaci
Oglašavanje
Oglašavanje
If you see this, leave this form field blank