Profesionalno o franšizingu

PROFIT system
PROFIT system / Konsultanti PROFIT system-a pripremili su, savetovali i radili sa preko 1000 franšiznih sistema koji posluju u Centralnoj i Istočnoj Evropi
Utorak
09.10.2012.
PROFIT system je konsultantska firma koja se bavi savetovanjem i izdavaštvom u oblasti franšizinga. Poslujemo u 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope, Zapadne Evrope i Azije.
 

Izdavač internet portala Franchising.rs je PROFIT franchise services d.o.o, ćerka-firma i deo grupacije PROFIT system za operacije u Adriatik regiji (zemlje bivše Jugoslavije). PROFIT system je internacionalna konsultantska kompanija specijalizovana za oblast franšizinga i podršku franšiznim sistemima u širenju i ekspanziji. Izdavač smo franšiznih medija i organizator specijalizovanih dešavanja (sajmova, seminara i obuka) u oblasti franšizinga. Sedište grupacije (centrala) je u Varšavi, Poljska. PROFIT system je osnovan 1998. godine, a u Adriatik regiji poslujemo od 2012. godine.

Poslujemo u ukupno 18 zemalja u Centralnoj i Istočnoj Evropi (Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Letonija, Litvanija, Mađarska, Poljska, Rumunija, Rusija, Severna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Srbija,  Turska, Ukrajina), Zapadnoj Evropi (Italija) i Aziji (Egipat, Saudijska Arabija). 

Više o PROFIT system na korpotativnim stranicama: profitsystem.rs

Kao konsultantska firma, specijalizovani smo za pružanje usluga iz oblasti franšizinga, i na tom području pružamo klijentima kompletnu uslugu, po principu one-stop-shop (sve usluge, za sve zemlje, na jednom mestu). Više o konsalting uslugama na pogledajte na stranici KONSALTING.

Pružamo kompletnu podršku franšiznim sistemima u širenju franšiza kako na domaćim tako i na svim tržištima na kojima poslujemo. Aktivno radimo na promociji franšiznog i sličnih modela poslovne saradnje.

U oblasti izdavaštva smo takođe specijalizovani za franšizing: izdajemo štampane medije (franšizne magazine u Poljskoj, Češkoj, Italiji i Saudijskoj Arabiji), knjige i izveštaje (Poljska i Češka) i izdavač smo internet portal Franchising u svim zemljama u kojima poslujemo.
U Adriatik regiji, Franchising portal se publikuje na pet jezika – srpskom, hrvatskom, bosanskom, slovenačkom i makedonskom – i ima regionalni karakter, što znači da se skoro istovetan sadržaj publikuje na svim portalima u regiji. Uskoro pokrećemo portal i na albanskom jeziku. 

Više o portalu na stranici: O PORTALU.

U oblasti organizacije događaja, takođe smo vezani za franšizing – organizator smo franšiznih sajmova (u Varšavi i Katovicama u Poljskoj, Pragu u Češkoj, Budimpešti u Mađarskoj, Napulju u Italiji. Naš sajam franšiza u Varšavi ima karakter internacionalnog, i trenutno je drugi najveći franšizni sajam u Evropi.
Partner smo drugih velikih franšiznih sajmova (Pariz, Kijev...), kao i organizator Franšizne akademije u Varšavi (Poljska).

Više o sajmu franšiza u Varšavi: Franchiseexpo.pl

Više o svim uslugama podrške franšiznim sistemima u širenju na domaćem i tržištima na kojima poslujemo pogledajte na stranici OGLAŠAVANJE.

Za sva dodatna pitanja, molimo popunite formu ispod.

© PROFIT System Sp. Ltd. Sva prava zadržana.


Podaci o kontaktu
Podaci o kontaktu
If you see this, leave this form field blank