intervju nedelje

intervju nedelje | 07.11.2023.

Pametno ulaganje u koncept budućnosti

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab

intervju nedelje | 25.08.2022.

Dalje širenje mreže

DepilConcept, sistem za epilaciju, depilaciju i tretmane fototerapije, nastavlja da širi mrežu u Srbiji. Kakvi su planovi i koje se nove mogućnosti nude budućim partnerima, otkriva Nemanja Nikodijević, primalac master franšize

intervju nedelje | 25.07.2022.

Kad matematika postane zabavna

„Kad postanete primalac franšize, tad postajete partneri i prijatelji, a finansijski ste nezavisni“, kaže Sarah Vuković, zadužena za razvoj mreže škola „Malac Genijalac“ u Hrvatskoj

intervju nedelje | 20.05.2022.

Pripremiti franšizu za svet

Razvili ste franšiznu mrežu na domaćem tržištu, spremni ste za međunarodno širenje? Šta dalje? – otkriva Mihal Višnjevski, direktor franšiznog konsaltinga u grupi PROFIT system

intervju nedelje | 31.03.2022.

Uvozimo zrno, izvozimo kvalitet

„Ako želite biti najbolji, potrebna su vam najbolja znanja i prakse“, kaže Krina Čočan, partnerka u kompaniji i direktorka za poslovni razvoj lanca kafeterija Meron

intervju nedelje | 07.03.2022.

Oporavak donosi nove franšize

– Turistički sektor se oporavlja, samim tim raste i interesovanje za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

intervju nedelje | 01.02.2022.

Pod kapom poznatog brenda

Strategija kompanije je fokus na održiv rast, a cilj – generisanje profita, kaže direktor franšiznog razvoja Pizza Hut-a Kacper Ščepanjski

intervju nedelje | 19.01.2022.

Međusobno poverenje i podrška

„U kriznim vremenima, do izražaja dolaze sve dobre strane franšizne saradnje“, kaže Marek Halfar, direktor konsultantske kompanije PROFIT system, Češka

intervju nedelje | 21.12.2021.

Franšizni put do Muzeja čula

„Kada smo počinjali, uopšte nismo razmišljali o franšizingu kao o modelu za širenje biznisa. Sada je to ključna strategija“, kaže Dejan Grbić, jedan od tvoraca i vlasnika „Muzeja čula“

intervju nedelje | 23.11.2021.

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sad u fokusu i kako će se nadalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alešandre Lorenso

intervju nedelje | 04.11.2021.

Naučiti nešto novo i mnogo više

U martu 2021. Timea Kiš je potpisala ugovor o master franšizi i preuzela obavezu da u Mađarskoj razvija mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“

intervju nedelje | 27.10.2021.

Japanska kuhinja u malom formatu

Suši restoran ne može da funkcioniše samo s dvoje zaposlenih. Japanos, međutim, može! – kaže Kristina El Majzub, operativna direktorka ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Evrope

intervju nedelje | 04.10.2021.

Prava je sreća usrećiti druge

Živimo u neverovatnom vremenu gde svaki hobi može prerasti u posao koji će donositi profit i omogućiti lep život prepun zadovoljstva. Šta je potrebno za to, otkriva Milica Lepojević, tvorac i vlasnica koncepta „Savršeno iznenađenje“

intervju nedelje | 30.09.2021.

Spremni za promene

Programiranje i edukacija budućih IT stručnjaka dobija sve više na važnosti jer ljudi shvataju koliko je IT važan za današnje generacije dece, kaže Bartoš Jakubovski, direktor prodaje i marketinga u Coding Giants-u

intervju nedelje | 17.09.2021.

Koncept koji menja život

Kako je nastao Tinker Labs, šta je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

intervju nedelje | 09.09.2021.

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom je pokazala da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je naučila i da je budućnost u onlajnu – kaže Gžegoš Moravski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

intervju nedelje | 01.07.2021.

Brza zdrava hrana

Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po meri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal i ko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaš

intervju nedelje | 31.05.2021.

Gradimo bolju budućnost

„Svako ko prepozna lepotu naše edukativne misije, kvalifikovan je za primaoca franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

intervju nedelje | 13.05.2021.

Na uzlaznoj putanji

„Uprkos pandemiji i vanrednim okolnostima, DepilConcept beleži konstantan rast broja klijenata i prometa. To pokazuje da je ovo dobro organizovana franšiza, snažan i kvalitetan brend“, poručuju primaoci master franšize zaduženi za razvoj u Srbiji

2
3
4
5
sledeći  
poslednji