FLASH premium transport franšiza

Postanite primalac FLASH franšize. Širimo se zajedno i rastimo zajedno.
 

Potreba i potražnja za uslugama hitnog transporta (tzv. premium freight) raste u svakoj zemlji i u svakom sektoru industrije. Kraći životni vek proizvoda i optimizovani i isplanirani proizvodni procesi će dodatno umanjiti zalihe u proizvodnoj industriji. Prilagođavanje takvim proizvodnim metodama jedino može biti postignuto uslugama hitnog transporta - polu-proizvod ili proizvod se u najkraćem mogućem roku mora dostaviti na predviđenu lokaciju.  

Kao primalac Master franšize ili jedinične FLASH franšize, bićete u prilici da sa nama razvijate ovakve usluge na tržištu Srbije. 

Uloga Mastera ja da razvije tržište, pronađe primaoce jedinične franšize, i asistira u njihovom poslovanju.

Uloga primaoca jedinične franšize je, da uz nadzor Mastera, uz ime i know-how FLASH, razvije tržište usluga hitnog transporta - pregovara i realizuje usluge hitnog transporta.

Kada postanete deo FLASH mreže, ne samo da postajete deo kompanijskog sistema, već usvajate set FLASH vrednosti, razvijenih širom Evrope.

Bićete u prilici da koristite sve naše poslovne alate i iskustvo, mrežu, ime i reference, kako biste u vašoj i zemlji razvili mrežu FLASH vozača i zadovoljnih FLASH klijenata.

BREND I MREŽA KLIJENATA

Koristite naše prepoznatljivo ime i snažan brend, i mrežu globalnih klijenata sa kojima već sarađujemo.

 

KNOW-HOW

Koristite naše tehničko znanje - naš IT sistem specijalno napravljen za hitni transport

EKSPERTIZA

Godinama smo razvijali tržišnu poziciju, i danas smo stručni u svakom segmentu i verovatno najbolji poznavalac ovog tržiđta u Evropi

Pogledajte više informacija u KATALOGU FRANŠIZA.

Popunite upitnik ispod i zatražite franšiznu brošuru.


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno FLASH. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Kontakt podaci
Kontakt podaci
If you see this, leave this form field blank