Forum o članku: Balkan u žiži 13

Trgovac 25.10.2012 *.cable-178-148-160-198.dynamic.sbb.rs

Ako sam dobro shvatio, u Srbiji se ne šire kao franšiza? Pominje se otvaranje novog INTEREXa u Ustaničkoj (ugao sa Vojosilava Ilića), imate li neki info o tome jeste li to taj lanac, da li je franšiza ili nešto drugo?

NESKO 02.11.2012 *.cable-89-216-123-95.static.sbb.rs

Koliko sam ja upucen o otvaranju INTEREX-a na raskrsnici ulica Ustanicke i Vojislava Ilica se prica poslednjih godina,medjutim izgleda da je dosao i taj dan kada ce se konacno otvoriti. Posto stanujem u blizin pomenute lokacije primetio sam da su se radovi na objektu koji se inace gradi dve decenije inetzivirali u poslednjih mesec dana.Radoznalost me je naterala da od obezbedjenja objekta saznam o kakvim se aktivnostima radi i dobio sam informaciju da bi u narednih par nedelja trebao da pocne sa radom pomenuti INETEREX sto sa nestrpljenjem iscekujemo.

gost 26.12.2012 *.cable-89-216-123-95.static.sbb.rs

Evo, otvaranje je za neki dan - te radnje u Ustaničkoj. 

Neka, konkurencija raste! 

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.