UNIQA

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Generalne agencije su agencije za ekskuzivno zastupanje UNIQA osiguranja, koje su registrovane kod Narodne banke Srbije i imaju licencu da se bave poslovima zastupanja u osiguranju.

Generalne agencije posluju kao posebno pravno lice, pod franšizom UNIQA osiguranja i kao takve imaju mogućnost ekskluzivne prodaje svih proizvoda iz široke palete proizvoda UNIQA osiguranja i ne mogu da zastupaju druga osiguravajuća društva.

Razvoj prodaje kroz generalne agencije predstavlja dobru preduzetničku mogućnost za razvoj privatnog i porodičnog biznisa i jedinstvenu inicijativu na našem tržištu osiguranja nudeći mogućnost ekskluzivnog partnerstva sa jednom od najvećih osiguravajućih kuća u Evropi.

Sopstvene poslovnice

37

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

9 (Beograd, Obrenovac, Novi Sad, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Apatin)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

UNIQA osiguranje obezbeđuje:

 • podršku i pomoć prilikom osnivanja pravnog lica i zastupništva
 • pomoć u izboru prodajnog prostora
 • pomoć u opremanju i brendiranju prodajnog prostora
 • programe obuke
 • finansijsku podrška
 • pomoć u regrutaciji zaposlenih
 • pravnu i finansijsku podršku

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Inicijalno ulaganje: 5.000 - 10.000 EUR koje uključuje opremanje lokala, IT opremu, marketing i drugo
 • Mesečne provizije u zavisnosti od proizvoda osiguranja
 • Naknada za marketing

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Primalac franšize MORA posedovati dozvolu NBS da se bavi poslovima zastupanja u osiguranju
 • Primalac franšize mora posedovati prodajni prostor u vlasništvu ili u zakupu koji mora da ima tehničke mogućnosti za uvođenje interneta
 • Poželjno je da primalac franšize poseduje iskustvo u prodaji osiguranja.

INFORMACIJE O DAVAOCU

UNIQA o.d.

Milutina Milankovića 134g, 11070 Beograd

+381 11 20 24 130

+381 11 20 24 138

nikola.djukic@uniqa.rs

www.uniqa.rs

Kontakt osoba za kandidate

Nikola Đukić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno UNIQA. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.