Forum o članku: Lakše uz partnere 2

nemanja 20.04.2020. *.178-220-222-114.dynamic.isp.telekom.rs

1
Sve ste vi ovo lepo napisali ali niste nista proverili sa njima detaljno, vec se tudji text preveli na srbski I postavili kao vas clanak. | Franshizing EU firmi van EU ne funkcionise ako nemaju lokalno predstavnistvo na doticnom trzistu.. S'tim u vezi Poljski brend nije moguce raditi Franshizno u Srbiji vec samo kao Distributer sto povlaci dosta drugih problema od Uvoza, preko skladistenja robe do potvrda o bezbednosti I uzorkovanja robe nadleznih agencija Jugoinspekt I Kvalitet iz Nisa, gde na kraju da bi svaku majicu, duks ili carape opteretio sa 100din troska (5-10-15k din po uzorkovanju) mozda prodati 50-100komada samo da otplatis papirologiju srbistana.. Da ne pominjem avansno placanje dobavljacu jer apsolutno niko necd dati odlozeno placanje novom kupcu iz inostrastva u startu.. mozda dobijes uslove placanja na 15-21 dan 10.000eur posle 3-4 porudzbine ali svakako bez 20.000eur u ovo se ne ulazi (opremanje lokala u 'franshiznom' stilu, punjenje robom na avans I placanje potvrda ispravnosti uzoraka..)

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.