Puffy Lil’pancakes

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Puffy Lil´pancakes su ukusne mini, vazdušaste i penaste palačinke, koje su posute raznim prelivima i nadevima – od slatkog džema do kraljevske čokolade. Ovaj biznis koji – putem franšize – može biti i vaš, izuzetno je interesantan i krase ga sledeće odlike: 

1. Jednostavnost.
Biznis je fokusiran na jedan ključni proizvod. Oprema, način pripreme i lanac nabavki su vrlo optimizovani i jednostavni za uspostavu i potonje poslovanje. Ovo je biznis koji se lako pokreće i jednostavno vodi.

2. Inovativnost i jedinstvenost.
Nudimo proizvod koji je jedinstven na tržištu, a opet je vrlo prepoznat i omiljen, jer svi znaju šta su palačinke. Inovativnim pristupom pravimo razliku  na tržištu. 

3. Pristupačnost.
Ovo je biznis koji se pokreće i potom vodi sa razumno malo investicija – u zavisnosti od formata, možete ga pokrenuti sa već 25.000 EUR. Dovoljna je lokacija veličine već od 8 m2, i svega 1-3 zaposlena, što čini operativne troškove – optimalnima.

Ovo je koncept sa vrlo visokom profitabilnosti i jako niskim varijabilnim troškovima koji omogućuje lagan, ne stresan i brz povrat investicije.

Puffy posluje već pet godina na tržištu i prisutan je na tržištima Evrope poput: Italije, Nemačke, Švajcarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Na svim tržištima postiže izvrsne rezultate te lako pronalazi kupce. 

Fleksibilnost je velikio deo Puffy koncepta jer nudi čak tri različita formata (fiksna radnja, Food truck i Stand Alone za šoping centre). Nudimo opciju single-unit poslovnice (jedna poslovnica) ili master franšize.

Sopstvene poslovnice

1 u Ljubljani
1 Food truck (koji radi u više zemalja)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

-

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Ugovor se sklapa na 5 ili 10 godina
 • Mogućnost izbora više formata
 • Puffy mix (masa za palačinke)
 • Svi prelivi i posipi
 • Asistiramo pri izboru lokacije
 • Trening (sa našim timom) od 7-10 dana 

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Ulazna franišzna naknada: od €10,000 (zavisno od formata)
 • Redovna franšizna naknada: 6%
 • Očekivani iznos ukupnih investicija kreće se od cca 25.000 eur

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Dovoljno sredstava za pokretanje posla (min 25,000 Eura)
 • Prednost – iskustvo u ugostiteljstvu
 • Full time rad

INFORMACIJE O DAVAOCU

Puffy international ltd

3 Gower Street, London, United Kingdom

info@puffylilpancakes.com

puffylilpancakes.com

Kontakt osoba za kandidate

Aleksander Štravs (slovenački

engleski)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Puffy Lil’pancakes. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.