Forum: Trgostil otvara nove dućane - roba široke potrošnje 15

Korisničko ime 20.04.2013. *.93-138-68-18.adsl.net.t-com.hr

superrrr

iskren 23.08.2013. *.93-141-92-27.adsl.net.t-com.hr

mogu oni otvarat dučane koliko oče firma je ..., kako se odnose prema svojim radnicima: ne mogu koristit godišnje, ne plačaju im prekovremene sate, pišu im slobodne dane premda ih radnici nisu koristili.... žalosno al istinito...

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.