Forum: Franšiza u second-hand dućanu - odeća i obuća 15

daja@net.hr 01.12.2013. *.adsl6mo49.tel.net.ba

Molim informaciju kako bih mogla otvoriti second hand dućan .

Odgovor 18.12.2013. *.cable-178-148-211-221.dynamic.sbb.rs

Uskoro ćete na našem portalu biti u mogućnosti da dobijete više informacija o mogućnostima za kupovinu Ír Használtruha franšize. Kako nam je preliminarno najavljeno, kompanija planira da se predstavi u našem Katalogu franšiza već početkom naredne godine. 

Redakcija.

anchy.cur 06.07.2020. *.ppp-89-47-41-59.exe-net.net

2
Postovani, na koji nacin bih ogla da se informisem o kupovini fransize? Hvala

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.