Forum o članku: Za sreću je potrebna hrabrost! 15

branka_49@hotmail.com 26.01.2013. *.178.219.2.223

Nekada je postojao C-MARKET,tj gigant trgovine,ali vremena se menjaju ,fransize su dobrodosle da ojacaju lanac trgovine,tj nizim cenama ,sirokim asortimanom robe,i dobrom usluguom.Potrosac ako je zadovoljan i vlasnik je,radnici imaju velikog udela u odrzavanju postojecih trgovina.Za svaku srecu potrebna je Hrabrost u to ime jedan pozdrav za odvazne ljude.

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.