Mobile Outfitters

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Mobile Outfitters doo je nova kompanija na tržištu Srbije, ekskluzivni distributer američke grupacije Mobile Outfitters, koja globalno pruža usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja (laptopova, GPS uređaja i satova) primenom najnovijih tehnologija.

Tehnologije koje koristimo (Clear coat, Fusion bumber i Style skins) razvijene su od strane stručnjaka iz SAD, optimizovane su za prodaju po tržnim centrima (komercijalnim ostrvima) ili već postojećim prodavnicama mobilnih telefona (korneri) i  kombinuju najnovija tehnološka rešenja iz sveta zaštite, sa principom odnosa sa kupcima koji zovemo "doživotni program zamene"  – po kojem se naši proizvodi kupuju samo jednom jer za njih važi doživotna garancija.

Ova tehnologija prisutna je u više od 40 zemalja sveta, i distribuira se na više od 400 lokacija od kojih su neke i u regionu: Westend City Center i Arena Plaza u Budimpešti, Arena u Zagrebu, Bory Mall u Bratislavi, Donau Zentrum u Beču, City Center u Grczu i Spacelink Elektronik u Istanbulu.

Saradnju sada nudimo i novim partnerima u Srbiji.

Prednosti saradnje sa nama:  

 1. Radimo, praktično, bez lagera, jer naš nagrađivani Rapid Cut sekač proizvodi folije na licu mesta,
 2. na SVE naše folije dajemo garanciju veka proizvoda na koji se postavlja sve što prodajemo, a eventualna zamena folije se može izvršiti i u drugim zemljama, gde god postoji ovlašćeni distributer ove tehnologije
 3. mašine i sva oprema se proizvode u SAD što garantuje kvalitet,
 4. prodavci prolaze kroz profesionalnu obuku kako bi pružili uslugu na svetskom nivou,
 5. matična kompanija iz SAD ima planove razvoja posla i tehnologije za narednih 50 godina, pa je perspektiva ovog posla izuzetno velika, 
 6. velika je verovatnoća da će naši proizvodi naći svoje mesto kod nekog od operatera mobilne telefonije u Srbiji, kao i u ovlašćenim Samsung radnjama (što je slučaj u Turskoj i Belgiji),
 7. nudimo dva modela (formata) saradnje: Ostrvo i Korner. Ostrvo je namenjeno prodaji u tržnim centrima, a korner je prodajni format za već postojeće prodavnice mobilnih uređaja, i 
 8. sa većinom operatera šoping molova u inostranstvu i Srbiji smo razvili dobru saradnju, te za većinu gradova Srbije možemo da ponudimo podršku u zakupu prostora u šoping molovima – postojećim ili onima koji se tek grade!

Sopstvene poslovnice

Srbija: 2 (Beograd) – T.C. Ušće, T.C. Stadion
1 (Novi Sad) - u otvaranju.

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Srbija: 3 (Pančevo, Kruševac, Niš)
Globalno: preko 400 poslovnica u više od 40 zemalja

Slika jedne poslovnice
Mobile outfitters
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Pravo korišćenja brenda i tehnologije Clear coat, Fusion bumber i Style skins
 • Know-how
 • Profesionalna obuka
 • Mašina koja seče folije za 2.000 modela i softver koji prati mašinu, sa neograničenim ažuriranjem novih modela
 • Početni inventar (folije, sva sredstva za njenu instalaciju, uniforme za prodavce, monitor od 40“ sa reklamom koja se konstantno emituje, full HD kamera i DVR)
 • Program za praćenje prodaje i zaliha (onlajn pristup)
 • Vizuelni identitet i kompletno brendiranje prostora (ostrvo ili korner), idejno rešenje za bilbord i flajere, kao i podršku za marketing na Instagramu i Facebooku
 • Podršku u pregovorima sa šoping molovima oko lokacije
 • Ako ste zainteresovani za saradnju, a nemate iskustvo u poslovanju sa mobilnim telefonima, možemo da Vam pomognemo u pronalaženju partnera za korner u već postojećim mobil shopovima na celoj teritoriji Srbije.    

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Ostrvo
Ulazna naknada: 19.900 EUR. U cenu ulazu sve gore navedeno izuzev izrade nameštaja  

Corner
Ulazna naknada: 11.900 EUR. U cenu ulazu sve gore navedeno izuzev izrade nameštaja 

Start
Ulazna naknada: 9.990 EUR.
U cenu ulazi: Obuka u trajanju od 7-10 dana, mašina za sečenje folija Rapid Cut 2.0 (cuter i tablet sa softverom), doživotna podrška i besplatan update novih modela, komplet oprema za instaliranje folija i  materijal dovoljan za prvih 6 meseci rada (clear i mate folije, skinovi).

Ako se posvetite, uspeh je zagarantovan!


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Neophodan vam je samo početni kapital (sem investicija i za prvih par meseci poslovanja), sve ostalo dobijate, te nije neophodno prethodno iskustvo.
 • Ukoliko imate ili planirate da zakupite prostor, prostor od 6 kvadrata se smatra idealnim za oba formata.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Mobile Outfitters d.o.o.

Knez Mihaila 21A/133

+381 64 2500006

office@moutfitters.rs

moutfitters.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bogi Cvetković ((srpski

engleski i mađarski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Mobile Outfitters. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.