29 - 30.03.2019 Katovice Sajam

Sajam franšiza i biznis ideja

International Conference Center, Plac Sławika i Antalla 1, Katovice Kontakt: PROFIT system, Igor Bogojević +381 63 222859 ibogojevic@profitsystem.pl pomyslnafirme.com

Na 4. sajmu franšiza u Katovicama, i ovaj put će fraznšizne kompanije predstaviti svoje poslovne koncepte zainteresovanim kandidatima, potencijalnim primaocima franšize i investitorima. Ovaj sajam je osmišljen i pokrenut kao događaj koji će isključivo imati regionalni značaj, ali su i izlagači i posetioci vrlo brzo prepoznali njegov potencijal, tako da se sajam u Katovicama danas smatra mestom gde se dobro predstavljaju koncepti koji mogu da funkcionišu i u manjim regijama, a ne samo u glavnim gradovima. Sajam, stoga, kombinuje "atraktivne" i poznate brendove sa konceptima koji mogu biti prava poslovna prilika i za manja mesta. 


04 - 06.04.2019 Madrid Sajam

EXPOFRANQUICIA 2018

Feria de Madrid, Madrid ifema.es/expofranquicia_06/
 • EXPOFRANQUICIAis organised by IFEMA (Trade Fair Institution of Madrid) with the collaboration of the Spanish Franchise Association.
 • About 150 franchisors will present their franchise offer to the visitors.

05 - 06.04.2019 Varšava Edukacija

Franšizna akademija: kupovina franšize

Brazownicza 16, Varšava Kontakt: Piotr Paryż +48 22 5608045 pparyz@profitsystem.pl franczyza.eu

Ovo je trening-obuka u organizaciji Akademije PROFIT system grupe, koji traje 2 dana (po 6 sati dnevno), namenjena je pre svega onima koje zanima da kupe franšizu, ili ih - uopšte - zanimaju osnove franšizinga, i pokriva (pored ostalih) i sledeće teme: 

 • principi franšizne saradnje
 • kada ima smisla kupiti franšizu?
 • finanijska očekivanja od franšiznog poslovanja
 • provera frašizne ponude

Akademija se održava na poljskom jeziku (za sada). Više informacija o uslovima na sajtu Akademije, ili na upit - možete se obratiti i PROFIT system u Srbiji.


05 - 06.04.2019 London Sajam

International Franchise Show is the UK

ExCeL, London, London thefranchiseshow.co.uk

16 - 17.05.2019 Warsaw Edukacija

Franchise Business Academy: starting and developing a franchise

Brazownicza 16, Warsaw Kontakt: Maksymylian Wudecki +48 22 560 80 44 mwudecki@profitsystem.pl franczyza.eu

Course lasts for 2 days (each about 6 hours) and covers following subjects:

 • Creating of development strategy
 • Defining the rules for cooperation with a franchisee
 • Financial aspects of the cooperation
 • How to present a franchise offer?
 • Recruitment of the partners
 • International development

Join and find out how to franchise successfully.


17 - 18.05.2019 Napulj Sajam

Sajam franšiza Napulj

Mostra d’Oltremare di Napoli, Napulj Kontakt: Igor Bogojević +381 63 222 859 ibogojevic@franchising.rs expofranchisingnapoli.it

Profesionalni strukovni sajam posvećen maloprodaji, franšizingu i startup-u održava se ovog proleća u Napulju. Posvećen kompanijama koje žele da prošire mrežu, pojačaju distribuciju i maloprodaju na perspektivnim i interesantnim lokalnim tržištima centralne i južne Italije. Sajam se održava na atraktivnoj lokaciji Mostra d’Oltremare di Napoli, sajamskom kompleksu u centru grada, do kojeg se lako i brzo stiže.

U izložbenom prostoru predstaviće se franšizni koncepti iz svih komercijalnih sektora: iskusne kompanije i najinovativniji startup koncepti, veliki franšizni igrači koji će dočekati posetioce - potencijalne primaoce franšize i trgovce - kako bi im na najbolji način predstavili svoje poslovne modele i prednosti franšizne saradnje.


18 - 20.09.2019 Moskva Sajam

BUYBRAND Expo

CEC "Expocentre", Moskva buybrandexpo.com/en/

10 - 13.10.2019 Istanbul Sajam

Be My Franchise

CNR Expo Center / Hall 5-6-7 Istanbul, Turkey, Istanbul bemyfranchise.com.tr

17 - 19.10.2019 Varšava Sajam

17. Franchise Expo 2019

Palata kulture i nauke, Varšava Kontakt: PROFIT system +381 63 222 859 ibogojevic@franchising.rs franchiseexpo.pl

Sajam franšiza u Varšavi najveće je franšizno dešavanje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, i jedan od najvećih sajmova franšiza u Evropi. Ove godine organizuje se po 17. put. Tri dana sajma, više od 200 brendova i više od 7.000 posetilaca čine ga najboljim mestom za uvid u aktuelnu franšiznu ponudu ovog dela Evrope.

Iako prvenstveno namenjen tržištu Poljske, sajam sve više privlači izlagače i posetioce iz inostranstva, a dobar deo stranih brendova/izlagača već sada je spreman ili će biti spreman za širenje i na tržišta ovog regiona.

Svim posetiocima iz ove regije pružamo i posebnu pogodnost: besplatne ulaznice i podršku na samom sajmu.