Divani&Sofa franšize luksuznih salona nameštaja specijalizovanih za moderni, prilagodljivi i ekološki nameštaj.
 
  1. IZVRŠNI REZIME

LUXURY FURNITURE je vlasnik kompanije DIVANI&SOFA' (www.divani-sofa.itwww.divaniesofa.ro), franšize luksuznih salona nameštaja specijalizovanih za moderni, prilagodljivi i ekološki nameštaj. Franšiza će pružiti jedinstveno iskustvo kupovine, kombinujući širok asortiman proizvoda sa profesionalnim uslugama uređenja enterijera.

IZJAVA O MISIJI: Naša misija je da obezbedimo visokokvalitetan, stilizovan i pristupačan nameštaj koji unapređuje životne prostore, redefinišemo luksuz kroz izuzetan nameštaj koji prevazilazi trendove i traje kroz vreme.

IZJAVA O VIZIJI: Naša vizija je da postanemo vodeća franšiza nameštaja prepoznata po izvanrednoj korisničkoj službi i inovativnom dizajnu, vodeće ime na tržištu luksuznog nameštaja, poznati po posvećenosti izvrsnosti i inovacijama.

OPIS POSLOVANJA:

Poslovna aktivnost LUXURY FURNITURE-a započela je 2010. godine sa vizijom da revolucionizuje industriju nameštaja pružajući vrhunske i prilagodljive rešenja za luksuzni nameštaj. Franšizni model pokrenut je u prvom kvartalu 2024. godine kako bi se posao proširio i došao do šire baze kupaca.

DIVANI&SOFA' je premijerno odredište za zahtevne kupce koji traže prefinjen, luksuzan nameštaj i dekoraciju za dom. Naš brend je sinonim za eleganciju, sofisticiranost i neuporedivo majstorstvo. Kroz pažljivo odabranu kolekciju luksuznog nameštaja, ručno izrađenog od najfinijih materijala, nudimo proizvode koji oplemenjuju svaki životni prostor.

U srcu Divani & Sofa' leži hrabra vizija: transformacija domova kroz izuzetan nameštaj. Osnovan na stubovima vrhunskog kvaliteta i kontinuirane inovacije, naš brend je prepoznat po izboru visokokvalitetnih materijala i saradnji sa majstorima zanata. Rezultat su kreacije koje savršeno spajaju eleganciju i minimalizam, naglašavajući funkcionalnost i udobnost.

Tokom godina, ispleli smo priče o uspehu zasnovane na uzajamnom poverenju i zajedničkoj strasti za lepotu i eleganciju enterijera i luksuznog nameštaja. Ova posvećenost nas je zbližila i ojačala odnos sa svakim od naših kupaca i partnera.

Ponosni smo na naše italijansko nasleđe, ali priča o našoj franšizi počela je u živahnom glavnom gradu Rumunije, Bukureštu. Tu je naša vizija poletela, lansirajući naš globalni brend iz mesta bogate kulture i istorije. Verujemo da prava lepota ne poznaje granice, i naša misija je da vas obavijemo umetnošću lepog života sa Divani & Sofa'.

Kako Divani & Sofa' teži da proširi svoje prisustvo globalno, donoseći raskoš i zanatstvo u domove i salone na svim kontinentima, pozivamo vas da nam se pridružite na izuzetnom preduzetničkom putovanju, istražujući mogućnost da postanete partner u našoj prestižnoj mreži.

Franšiza Divani & Sofa' je više od posla – to je strast za lepotom i obećanje izvrsnosti. Želimo da sarađujemo sa partnerima koji dele naše vrednosti i koji su spremni da ovu viziju donesu na svoje nacionalno tržište“, rekao je italijanski vlasnik kompanije Lorenzo Dimagli, osnivač Luxury Furniture-a, sa sedištem u Bukureštu, Rumunija, koji je vlasnik brenda Divani & Sofa'. Pridružite nam se na ovom putovanju bezgranične lepote i udobnosti. Neka vas inspiriše elegancija italijanskog dizajna i toplina našeg zanatstva. Ovo je vaše vreme da zablistate, proširite granice uspeha i definišete budućnost uređenja enterijera.

CILJEVI: • Postizanje minimalnog prihoda od prodaje u iznosu od 2.000.000 EUR u prvoj godini, sa godišnjom stopom rasta od 30% u naredne tri godine. • Uspešno uspostavljanje jakog brenda u zemlji u roku od prve tri godine. • Konzervativno procenjeni period povraćaja ulaganja u prvih 12-16 meseci poslovanja. ● Ključevi za uspeh: ○ Strateški odabir lokacije na glavnim putevima, na vidljivim mestima, sa relevantnom adresom, lakim pristupom i parkingom za goste. ○ Snažan marketing i diferencijacija brenda. ○ Sveobuhvatna korisnička podrška, uključujući konsultacije za dizajn i postprodajnu podršku.

  1. PREGLED GLOBALNE INDUSTRIJE NAMEŠTAJA

Ključna dinamika tržišta: Urbanizacija i razvoj stambenih objekata značajno će povećati potražnju na tržištu nameštaja. Kako se sve više ljudi seli u urbana područja, povećava se izgradnja stambenih zgrada, stvarajući veću potrebu za opremanjem novih domova.

Prognoza: Prema nedavnom izveštaju Allied Market Research-a, predviđa se da će globalno tržište nameštaja dostići vrednost od 800,6 milijardi dolara do kraja 2025. godine. Tržište je pokretano različitim faktorima kao što su: *Povećanje raspoloživog dohotka *Rast industrije nekretnina i hotela *Potražnja za luksuznim nameštajem.

3. PREGLED FRANŠIZE

Divani & Sofa’ nudi atraktivan franšizni poslovni model dizajniran za one sa strašću prema nameštaju i uređenju enterijera. Model je strukturisan tako da pruža snažan sistem podrške franšizerima, kao i potencijal za značajne finansijske povrate.

Profil kandidata: Poželjne veštine i iskustvo:

  • Preduzetnik koji govori engleski jezik.
  • Sposobnost da izgradi organizaciju i posveti se ambicioznom planu razvoja prodavnica.
  • Veštine u prodaji i menadžmentu.
  • Spremnost da vodi, delegira i motiviše.
  • Iskustvo u maloprodaji ili nekretninama, kao i interesovanje za dizajn, može biti prednost.

Prednosti franšize:

  • Pristup prepoznatljivom i pouzdanom brendu: Franšizeri imaju korist od pridruživanja prestižnom imenu u industriji luksuznog nameštaja. Divani & Sofa’ donosi solidnu reputaciju i imidž brenda, što partnerima pruža lojalnu bazu kupaca i trenutnu prepoznatljivost na tržištu.
  • Dokazan i profitabilan poslovni model: Pridruživanjem mreži Divani & Sofa’ ulazite u dokazan poslovni sistem sa uspostavljenim procesima i operacijama koji su uspešni na tržištu. Franšiza nudi model koji minimizira rizik i maksimizuje potencijalni profit, vodeći vas putem uspeha u industriji uređenja enterijera i luksuznog nameštaja.
  • Puna poslovna podrška: Franšizeri Divani & Sofa’ dobijaju kompletan paket podrške koji obuhvata obuku, marketing, izbor proizvoda, logističku podršku, strategije prodaje i pravila o korporativnom identitetu. Ova podrška osigurava da su franšizeri dobro pripremljeni za uspešno vođenje svog poslovanja.
  • Ekskluzivnost u svakoj zemlji: Divani & Sofa’ nudi ekskluzivnu franšizu u svakoj zemlji, osiguravajući da je svaki franšizer jedini predstavnik brenda na svom tržištu. Ova ekskluzivnost stvara retku priliku za značajnu finansijsku dobit, jer franšizeri mogu iskoristiti potencijal celog tržišta bez konkurencije drugih prodajnih objekata Divani & Sofa’.

Ključne karakteristike:

  • Zanatska izrada: Svaki komad pažljivo je izrađen od strane veštih majstora, što osigurava posvećenost detaljima i jedinstvene dizajnerske elemente koji nas razlikuju od masovne proizvodnje nameštaja.
  • Bezvremenska kolekcija: Od sofa do elegantnih trpezarijskih garnitura, svaki komad odiše luksuzom i rafinmanom.
  • Održive prakse: Ponosni smo na našu posvećenost održivosti, korišćenju ekoloških materijala i etičkih metoda proizvodnje, čime luksuz činimo odgovornim.
  • Personalizovana usluga: Naši stručni dizajneri pružaju personalizovane konsultacije, pomažući klijentima da odaberu savršene komade koji odražavaju njihov ukus i unapređuju njihov dom.

Početna investicija:

Investicija pokriva visokokvalitetan nameštaj, dekoracije i druge ključne stavke koje odražavaju posvećenost brenda eleganciji i udobnosti. Franšizer može prilagoditi sve proizvode po želji klijenta, u pogledu boje i veličine. Tačan iznos zavisi od faktora kao što su veličina i lokacija salona.

  • Potreban prostor: Salon bi trebalo da ima najmanje 700 kvadratnih metara kako bi se adekvatno prikazao asortiman proizvoda, dok bi skladišni prostor trebalo da iznosi oko 1000 kvadratnih metara za upravljanje zalihama.
  • Potrebne robe i nameštaj za kreiranje privlačnog i stilizovanog salona (uključujući zidne panele, dekoracije, biljke, recepciju, sto za prezentacije) kreću se od 100.000 EUR do 200.000 EUR (kupljeno sa popustom od 40% sa naše cenovnike, u odnosu na sajt www.divani-sofa.it).
  • Zalihe najprodavanijeg nameštaja u skladištu u vrednosti od 60.000 EUR.
  • Franšizna naknada: 35.000 EUR po prodavnici.
  • Nema naknade za autorska prava.
  • Operativni troškovi: Franšizeri bi trebalo da planiraju budžet za komunalne troškove, plate za 3-4 prodajna savetnika, 4 osobe za logistiku (isporuka i montaža), marketing (2% od prometa, može se početi sa 4.000 EUR mesečno), troškove povezane sa otvaranjem salona kako bi privukli inicijalno interesovanje kupaca i uspostavili prisustvo na tržištu.

Period povraćaja investicije: Jedna od atraktivnih karakteristika franšiznog modela Divani & Sofa’ je kratak period povraćaja investicije. Franšizeri mogu očekivati povraćaj početne investicije u roku od 12 do 16 meseci. Ovaj brzi povrat na investiciju olakšan je snažnom reputacijom brenda, strateškom marketinškom podrškom i velikom potražnjom za kvalitetnim nameštajem koji Divani & Sofa’ dosledno isporučuje.

Prosečni mesečni promet:

  • B2C (osnovna delatnost): Franšizeri mogu očekivati prosečan mesečni promet između 200.000 EUR i 300.000 EUR samo od prodaje u salonu, u zavisnosti od lokalnog tržišta.
  • B2B (značajan dodatni prihod): Divani & Sofa’ ima posebnu odeljenje za projekte za cele kuće, hotele, restorane i kancelarije, koje pruža usluge uređenja enterijera i isporuke robe za projekte.

Širok asortiman stilskog i funkcionalnog nameštaja privlači raznoliku bazu kupaca, osiguravajući stabilnu prodaju i rast prihoda. Svaki franšizni partner može slobodno određivati cene, uzimajući u obzir tržišne cene u svojoj zemlji. Posvećenost Divani & Sofa’ kvalitetu i izvrsnosti dizajna dodatno povećava zadovoljstvo kupaca i osigurava ponovljenu kupovinu.

Sveobuhvatna podrška i obuka: Divani & Sofa’ pruža opsežnu podršku franšizerima tokom trajanja ugovora, osiguravajući da imaju alate i znanje potrebne za uspeh.

Naknada za franšizu uključuje pristup bogatoj bazi podataka i katalozima brenda, marketinšku podršku (franšizer priprema kampanje, a naša agencija je u kontaktu sa lokalnom agencijom franšizera), izradu dizajna prodavnice i obuku.


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Divani. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Zanima me franšiza Divani
Zanima me franšiza Divani
If you see this, leave this form field blank