nekretnine

nekretnine | 24.10.2018.

Povratak velikog brenda

Jedna od najvećih franšizinih agencija za promet nekretninama u svetu, američki RE/MAX, nedavno je započeo poslovanje u Srbiji, a cilj je da se mreža poslovnica na ovom tržištu proširi i kroz pojedinačne franšize.

Jedna od najvećih franšizinih agencija za promet nekretninama u svetu, američki RE/MAX, nedavno je započeo poslovanje u Srbiji, a cilj je da se mreža poslovnica na ovom tržištu proširi i kroz pojedinačne franšize.

nekretnine | 27.04.2017.

Čuvena aukcijska kuća i u Hrvatskoj

Kompanija za prodaju luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates dala je nedavno franšizu kako bi proširila poslovanje u Istočnoj Evropi. Prve poslovnice su otvorene u Hrvatskoj i Češkoj.

nekretnine | 12.11.2014.

Nekretnine u svim krajevima sveta

Century 21 širi svoj „globalni otisak“. Nove franšize su uspostavljene u Aziji, Africi i Južnoj Americi.

nekretnine | 18.09.2014.

Zadovoljan klijent je suština poslovanja

Oni koji su kupovali ili prodavali nekretnine u SAD najzadovoljniji su uslugom koju pruža Century 21, jedan od najvećih franšizih sistema na svetu, pokazuje studija agencije J.D. Power.

nekretnine | 18.08.2014.

Vreme je za 21. vek

Zašto je sada bolje vreme za širenje franšize, koje će promene tržištu doneti novi Zakon o prometu nekretninama i uvođenje notara, te ko je dobrodošao u Century 21, reći će nam Slobodan Mihajlović.

nekretnine | 03.06.2014.

U rukama eksperta

Jedna od najpoznatijih američkih franšiza u oblasti posredovanja nekretninama – Century 21 – ima novog primaoca master franšize u Češkoj.

nekretnine | 13.01.2014.

Rast uz proveren sistem

Shvativši da klijenti iz inostranstva retko poklanjaju poverenje nepoznatim agentima nekretnina, Aleksandar Denčić je odlučio da uzme franšizu američke kompanije Century 21.

nekretnine | 06.09.2013.

Tržište još nije zasićeno

Gde rentirati prostor za najbolje poslovne rezultate, raste li popularnost outlet centara i zašto upravljanje poslovnim prostorom treba prepustiti stručnjacima, govori Tijana Vujović.

nekretnine | 14.02.2013.

Svetska mreža nekretnina

Kompanija Century 21 Serbia, primalac master franšize brenda Century 21 za teritoriju Srbije i Crne Gore, planira da udvostruči broj franšiznih agencija u ovoj godini.