Predstojeću zimu ćemo posvetiti nadogradnji našeg poslovnog sistema da bismo olakšali rad mreže koja sada obuhvata više restorana u različitim gradovima.
Blagomir Marić
Četvrtak
17.10.2013.
U Đakovu je počela sa radom druga franšiza hrvatskog restorana brze hrane Surfer.
 

Nakon što je pre oko dva meseca zaživela prva franšiza u Novalji, hrvatski brend restorana brze hrane Surfer stigao je i u Đakovo. Pored pomenutih lokacija, Surfer ima prodajno mesto i u Osijeku.

Blagomir Marić, direktor razvoja kompanije Surfer, kaže da restoran u Đakovu ostvaruje manje-više planiran promet. - Radimo na tome da uvedemo i određene novine. Recimo, manje sendviče po nižim cenama, kojima bismo privukli školsku decu. Nakon test-faze u Đakovu, te sendviče bismo uveli i u ostale restorane, a vrlo verovatno ćemo ih zadržati u stalnoj ponudi – kaže Marić.

U restoranu je zaposleno desetoro ljudi.

Marić dodaje da će u narednom periodu kompanija nastaviti da radi na unapređenju poslovnog sistema. – Predstojeću zimu ćemo posvetiti nadogradnji našeg poslovnog sistema da bismo olakšali rad mreže koja sada obuhvata više restorana u različitim gradovima. Nakon završetka tog projekta, u rano proleće, krenućemo u realizaciju naših sledećih projekata – rekao je Marić.


Vesna Lapčić
saradnik