Forum o članku: Smireni i snažni 3

Beki 14.03.2013. *.37.19.108.9

Treniram vec 15.dana na pomenutom fit stepu,napomenula bih da je prvih par treninga bilo zastrasujuce,vibracije,treskanje,a nakon toga SUPER ,vezbanje vam postane prijatno,a rezultati fenomenalni,celulit nestaje,a vi,kao da niste vi u ogledalu,zategnuti,mrsaviji,pokretniji.Svim gojaznim osobama ja ga savetujem.Probala sam kavitaciju,rezultati nikakvi,a fit step je VRH,verujte mi na reci, nesto nemoguce dobro i uspesno.Uostalom probajte i uverice te se.POZDRAV IZ KRUSEVCA

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.