Forum o članku: Fetućinima do slave 17
Fetućinima do slave
Recept za fetućine s "duplom merom maslaca" i parmezanom, nastao je sticajem okolnosti, još davne 1908. godine. Kako je ostalo zapisano u porodičnoj istoriji, Alfredo Di Lelio, vlasnik malog restorana u Rimu, ovim jednostavnim jelom je okrepio svoju suprugu koja mu je upravo rodila naslednika. Priča kaže da žena ne samo da je sa zadovoljstvom pojela porciju Alfredovih fetućina nego je i predložila da ih uvrsti u jelovnik restorana. Maestosissime fettuccine all’Alfredo su postale zaštitini znak restorana "Il Vero Alfredo", a njihova popularnost nije ništa manja ni danas.Ostale kategorije
Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.
Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.
Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.