Icy Bobo je od sada YORTIE

Vlasnik koncepta Rok Jakše kaže da su se odlučili da rebrendiraju koncept jer su želeli da podignu brend na viši nivo, kao i da svim elementima koncepta – brendingu, dizajnu prodajnih jedinica – daju luksuznu notu. – Podigli smo brend na viši nivo. Takođe, proširili smo i paletu proizvoda, a počeli su da nam stižu zahtevi za otvaranje jedinica koje bi radile tokom čitave godine. Sve to, kao i naša želja da stvari podignemo na viši nivo, uslovilo je da rebrendiramo koncept i postanemo YORTIE – objašnjava Rok Jakše.
Sve postojeće mobilne franšizne jedinice su, kako kaže, već rebrendirane.
Pored sladoleda koji se priprema na specifičan način, pred samim kupcima, sada su u ponudi i mini-palačinke koje se prelivaju raznoraznim topinzima, a nude se i dve vrste zdravih napitaka, kafa i YORTIE slatkiši.
Rebrending i novi proizvodi nisu jedine novosti u konceptu YORTIE franšize. Naime, osim mobilnog štanda za prodaju sladoleda, primaoci franšize od sada mogu da otvore i klasičnu prodavnicu koja bi radila tokom čitave godine. Osmišljeno je više modela prodajnih mesta – radnje na ulici sa i bez sedećih mesta, kao i klasične radnje ili „ostrva“ u tržnim centrima. Preporučljivo je da se lokal otvori u centralnim i turističkim zonama, tržnim centrima, u parkovima koje posećuju deca, mladi, porodice – glavna ciljna grupa brenda YORTIE.
YORTIE u Sloveniji i Hrvatskoj ima po dve jedinice, u Nemačkoj jednu, a nove primaoce franšize traže širom Evrope.
POGLEDAJTE ČLANKE

Fabrika burger & pizza bar počeo je sa radom 2017. godine kao mali porodični biznis u Subotici. Vlasnici koncepta sada razmišljaju o širenju poslovanja kroz razvoj franšizne mreže.
Kako se od pilećih krilaca može napraviti dobar i profitabilan ugostiteljski biznis, a samim tim i perspektivna franšiza, objašnjava Zoran Videnović, vlasnik koncepta „Krilca i Pivce“ iz Niša
Američki lanac picerija Pizza Hut stiže u Hrvatsku, a u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Počelo je s proizvodnjom kraft piva. Danas je Točionica zaokružen ugostiteljski koncept. Osim što je poznata po pivu, burgerima i kafama, sada se pozicionira i kao sistem koji nudi franšizu.
Zagrebački fast-casual lanac Koykan World Food namerava da ubrza franšizni razvoj te kreće u kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
NAJČITANIJE

Franšizing je način na koji sopstveni posao možete da vodite pod dobro poznatim brendom! Primenjuju ga i neki od najvećih svetskih brendova. Da objasnimo, stoga, šta je to franšizno poslovanje...
Franšiza je oblik saradnje između nezavisnih preduzetnika. Davalac franšize nudi svoj "know-how" i brend, a zauzvrat naplaćuje naknadu od primalaca franšize, koji tom naknadom stiču pravo i mogućnost da koriste dokazanu poslovnu ideju.
U Srbiju je stigla nova, inovativna franšiza – Vendobox prodavnice koje su otvorene 24 sata i u kojima se različiti proizvodi kupuju na vending mašinama.
IQ UP! osposobljava mlade umove da razmišljaju, zaključuju i planiraju. Kao edukativna franšiza, IQ UP! je i dobra prilika za pokretanje sopstvenog posla, kaže Danijela Radaković, master primalac za Srbiju
Sve veći broj pošta u svetu svoju mrežu širi i franšizno, naročito u manjim mestima u kojima je kroz direktno prisustvo teško poslovati profitabilno.
POPULARNO NA FORUMU
Mikro franšiza na rate
Kako stupiti u kontakt za FRANŠIZU, zainteresovana,
Belgijska poslastica u Beogradu
koji su uslovi za dibijanje fransize
Franšiza s ukusom cimeta
dobar dan. Da li neko zna kako nabaviti fransizu Cinabona za Srbiju?
„Ukusne krofne“ u Sarajevu
Interesuje me fransiza za Tasty Donuts&Coffee u Srbiji i koji su uslovi. Hvala
Mikro franšiza na rate
Da li ga ima u Srbiji..???
Otvoreni za nova tržišta
Ovo je super
U Burger Kingu kraljuje franšiza
Extra clanak
Belgijska poslastica u Beogradu
Belgijski vafli su nesto u cemu uzivam kad god putujem i ne samo u Belgiju :). tako mi je drago da su od skoro i u Beogradu. Bicu redovan gost ovih barova i favorit su mi sa...