Nove franšize za španski lanac

Svaki Naturhouse centar ima besplatno savetovalište. Na osnovu razgovara sa dijetetičarima, klijentima se propisuje individualni plan ishrane. Preparate ili dodatke ishrani koje bi trebalo da koriste tokom dijete, klijenti kupuju u samom Naturhouse centru.
Petak
10.06.2016.
Naturhouse, lanac specijalizovan za prodaju dijetetskih preparata i savetovanje o zdravoj ishrani, franšiznu mrežu odnedavno širi i na Malti.
 

Ulaskom na ovo tržište, jedan od najuspešnijih španskih franšiznih sistema, povećava svoje prisustvo na 30 zemalja. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, kompanija je potpisala ugovor o master franšizi, tako da će za razvoj poslovanja na tržištu Malte biti zadužena lokalna kompanija Nifra SRL. Primalac master franšize se obavezuje da će u narednih sedam godina otvoriti 15 Naturhouse centara za zdravo mršavljenje.

Španska kompanija u franšiznoj mreži trenutno ima 2.123 centra, a prema planovima za ovu fiskalnu godinu, trebalo bi da otvori bar još 17 poslovnica širom sveta. Od zemalja ovog regiona, centre za zdravo mršavljenje Naturhouse za sada ima u Hrvatskoj i Sloveniji. Nove partnere i primaoce master franšize traže, pak, i u ostalim zemljama regiona.


POPULARNO NA FORUMU