Šansa u Varšavi

Svake godine sajam franšiza u Varšavi poseti više od 7.000 ljudi. To je broj, zapravo, potencijalnih primalaca franšize koji na sajam dolaze da vide, informišu se i pronađu ideje za pokretanje posla.
Sreda
07.09.2016
Od 13. do 15. oktobra u Varšavi se održava najveći sajam franšiza u Srednjoj i Istočnoj Evropi – Franchise Expo 2016. Jedinstvena prilika za sve koji razmišljaju o kupovini franšize.
 

Glavni grad Poljske će po četrnaesti put sredinom oktobra okupiti sve predstavnike franšizne industrije – kompanije koje bi svoje poslovanje da prošire kroz franšizu, konsultantske i advokatske kuće, ali i preduzetnike, investitore i ljude koji razmišljaju o kupovini franšize. Na osnovu iskustva iz prethodnih godina, organizatori očekuju da će se i ove godine predstaviti oko 150 franšiznih sistema. Iako će to uglavnom biti kompanije iz Poljske, broj sistema iz inostranstva svake godine raste.

Tako će, ove godine, franšizne partnere na poljskom tržištu potražiti i nekoliko američkih brendova – lanci restorana Denny’s, Arby’s, Lawry’s i Grimaldi’s, sportski pab Tilted Kilt, kafeterija PJ's Coffee, igraonica s trambolinama Sky Zone. Kuriozitet je da svi ovi brendovi primaoce franšiza traže i u zemljama ovog regiona, pa je sajam u Varšavi i prilika za sve zainteresovane preduzetnike koji bi da se direktno sastanu i razgovaraju sa predstavnicima kompanije Edwards Global Services, zadužene za razvoj pomenutih brendova u ovom delu Evrope.

Franchise EXPO u Varšavi poslednjih godina poseti više od 7.000 ljudi – pored onih koji već znaju šta traže i onih koji su došli da vide šta se nudi na tržištu, sajam je otvoren i za one koji bi da nešto više saznaju o ovom modelu poslovanja. U okviru sajma se, naime, organizuje i niz besplatnih predavanja, Forum o franšizingu, razgovori sa uspešnim preduzetnicima i stručnjacima za franšizing.

Glavni organizator sajma je PROFIT system, najveća konsultantska kuća u oblasti franšizinga u Srednjoj i Istočnoj Evropi, izdavač nekoliko franšiznih časopisa i portala, među kojima je i Franchising.rs.

Manifestacija se, sada već tradicionalno, odžava u Palati kulture i nauke. U četvrtak 13. i petak 14. oktobra sajam će biti otvoren od 10:00 do 17:00h, dok će u subotu 15. oktobra raditi od 10:00 do 15:00h. Ulaznice se mogu kupiti na šalterima, po ceni od 20 zlota (oko 5 eura), međutim, za čitaoce portala Franchising.rs, kao i svake godine, obezbedili smo besplatne ulaznice. Zainteresovani čitaoci samo treba da popune kontakt-formu ispod teksta.

Više informacija o Franchise EXPO 2016 – programu, konferencijama i izlagačima, možete pronaći ovde.


Podaci o posetiocu
Podaci o posetiocu
If you see this, leave this form field blank
Jaroslav Novák Wunderman
Nataša Bogojević
Novinar