Svečano otvaranje franšizne poslovnice Fly Fly Travel u Kosovskoj Mitrovici
Petak
30.12.2016.
Nakon što je nedavno otvorila franšizu u Subotici, kompanija Fly Fly Travel otvorila je i franšiznu poslovnicu u Kosovskoj Mitrovici.
 

Povodom otvaranja nove franšizne poslovnice u Kosovskoj Mitrovici, Luka Dragašević, izvršni direktor kompanije Fly Fly Travel, rekao je da pomoću franšiznog modela poslovanja, između ostalog, žele da pozitivno utiču na razvoj tržišta i doprinesu razvoju receptivnog turizma. – Fly Fly Travel je i zastupnik za više avio-kompanija u Srbiji i smatramo da baš taj resurs možemo takođe da iskoristimo i doprinesemo razvoju domaćeg turizma – rekao je Dragašević.

Primalac franšize u Kosovskoj Mitrovici je firma Viva Pro team u vlasništvu Dušana Dimitrijevića, dugogodišnjeg preduzetnika. Do sada nije imao iskustva u turizmu, ali su se, kako kažu, odlučili za franšizu Fly Fly Travel zbog brenda koji je prepoznatljiv i na lokalnom tržištu. Franšizni oblik poslovanja ih je privukao i zbog podrške davaoca franšize.

Obuku je za sada prošlo troje mladih ljudi koji će raditi u poslovnici. Obuka je vrlo važna i bila je jako dobro organizovana. Uz to, iskustvo i podrška davaoca franšize za sve pojedinosti u poslovanju nam je od velikog značaja. Trenutni cilj nam je da naši zaposleni u poslovnici usavrše posao i da, naravno, svaki putnik iz poslovnice izađe zadovoljan uslugom koju je dobio – kažu u Viva Pro Team-u.


Vesna Lapčić
saradnik