Po ideju za biznis u Katovice

Preduzetnici koji žele da kupe franšizu i na taj način pokrenu sopstveni posao, moći će da se direktno susretnu s predstavnicima franšiznih sistema
Sreda
22.02.2017
U Međunarodnom kongresnom centru u Katovicama krajem marta će se održati regionalni sajam franšiza – prilika da se ponovo susretnu davaoci franšiza i preduzetnici koji traže ideje za posao.
 

Regionalni sajam franšiza „Ideje za biznis“, koji se po drugi put održava u Katovicama u Poljskoj, predstaviće i ove godine proverene poslovne ideje – dostupne sada u vidu franšize. Tokom dva dana sajma – 31. marta i 1. aprila – preduzetnici koji žele da kupe franšizu i na taj način pokrenu sopstveni posao, moći će da se direktno susretnu s predstavnicima franšiznih sistema i razgovoraju o uslovima poslovanja kroz franšizing. Kakvi se koncepti mogu naći na tržištu Poljske, koliko je potrebno uložiti u pokretanje posla i na kakvu podršku mogu da računaju ako se odluče za kupovinu franšize – pitanja su na koje će potencijalni primaoci franšiza dobiti odgovor pre nego što donesu jednu od najvažnijih odluka u životu.

Već prošlogodišnji sajam je prevazišao sva naša očekivanja – događaj su posetili mnogi preduzetnici ozbiljno zainteresovani za saradnju, tako da ćemo ove godine predstaviti sve svoje brendove, u nadi da će to privući nove primaoce franšize – kaže Vojćeh Godunjski, vlasnik kompanije Wojtex koja poseduje nekoliko franšiznih gastronomskih koncepata: Biesiadowo (pica), Western Chicken (piletina), Rybkodajnia (riba), Western Tortilla (tortilje), Cofeelofee (kafa) i Mangatto (sladoled).

Jedan od najvažnijih i snažno zastupljenih sektora na sajmu franšiza u Katovicama biće ugostiteljstvo

Organizatori očekuju da će se predstaviti oko 70 franšiznih koncepata i da će događaj posetiti više od 3.000 ljudi. Kao i na svim sajmovima ove vrste, najviše franšiznih sistema dolazi iz oblasti gastronomije i ugostiteljstva – pored pomenutih, svoje štandove će imati i Crazy Piramid Pizza, Pizzeria Stopiątka, Przystanek Pierogarnia, Setka Polska, Telepizza, Lody Bonano, Lody Mangatto, U Lodziarzy. Predstaviće se i trgovinski lanci (Carrefour, Spar), ali i sistemi iz oblasti fitnesa (Mrs Sporty), nekretnina (RE/MAX, Metrohouse), lepote i zdravlja (Yasumi), kurirskih usluga (Mailboxes).

Organizator sajma franšiza „Ideje za biznis“ je kompanija PROFIT system, koja već 15 godina organizuje i sajam franšiza u Varšavi (Franchise EXPO), jedan od najvećih sajmova ove vrste u Evropi, najveći u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Regionalni sajam franšiza „Ideje za biznis“

31. mart – 1. april 2017.
Međunarodni kongresni centar u Katovicama

Radno vreme:
Petak, 31. mart, 9:00-17:00
Subota, 1. april, 9:00-15:00

Cena ulaznice: 10 zlota (2,3 evra)

Više informacija potražite na: www.pomyslnafirme.com


podnikatel roku Murad Al-Katib
N.Bogojević