Još jedno mesto za JumpingClay

JumpingClay:
U okviru jednog prodajnog mesta može se kupiti glina, ali i pohađati kurs modelovanja i pravljenja figurica
Ponedeljak
20.03.2017.
Franšizni sistem JumpingClay otvorio je i treću radionicu u Zagrebu, ovaj put u tržnom centru Arena.
 

Treći JumpingClay u Zagrebu, smešten u tržnom centru Arena, otvoren je početkom marta. Nediljka Dokozić, vlasnica kompanije Mangold, zadužena za razvoj franšize u celoj Adriatik regiji, kaže da su planovi u pogledu širenja mreže za ovu godinu jako ambiciozni. – Mladi i početnici nas sve više prepoznaju kao priliku za samozapošljavanje te su spremni i da se međusobno udružuju i partnerski ulaze u investiciju. Naša franšiza je dostupna većini i dobro je rešenje i za one koji eventualno ne znaju kojim bi se poslom bavili. Dogovorili smo master franšize za dva nova tržišta u regiji i trenutno se završavaju određene formalnosti – kaže Nediljka Dokozić.

Prva radionica otvorena je prošle godine u zagrebačkom naselju Špansko, druga u tržnom centru Westgate. Ova franšiza, koja kombinuje prodaju i edukaciju, može da bude otvorena u tržnom centru, stambenom kvartu, ali i u manjim mestima od 5.000 ili 6.000 stanovnika koja nemaju raznovrsnu ponudu za decu.

Koncept JumpingClay potiče iz Južne Koreje, a podrazumeva da se u okviru jednog prodajnog mesta može kupiti glina, ali i pohađati kurs modelovanja i pravljenja figurica.


Vesna Lapčić
saradnik