Varšava čeka preduzetne

Sajam franšiza u Varšavi je jedinstvena prilika za franšizne sisteme koji žele da pronađu primaoce franšize i na taj način razviju svoj biznis u Poljskoj.
Četvrtak
28.09.2017
Tri dana promocija, 200 franšiznih brendova i 7.000 posetilaca zainteresovanih za kupovinu franšize – ovogodišnji Sajam franšiza u Varšavi održaće se od 26. do 28. oktobra.
 

Sajam franšiza u Varšavi je najveći franšizni događaj u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Idealno mesto za uspostavljanje kontakata i pronalaženje potencijalnih poslovnih partnera. Takođe, jedinstvena prilika za franšizne sisteme koji žele da pronađu primaoce franšize i na taj način razviju svoj biznis u Poljskoj. Posetioci sajma su, podsećaju organizatori, uglavnom preduzetnici i vlasnici malih i srednjih preduzeća koji su zainteresovani za kupovinu franšize.

Ove godine, sajam će privući 7.000 posetilaca i 200 franšiznih sistema, a štandovi će biti raspoređeni u 13 prostorija Palate kulture i nauke. Sve češće, izlagači svoje štandove grade kao verne replike poslovnih jedinica i lokala, tako da posetioci tačno znaju kako bi izgledale podružnice ako se odluče za kupovinu franšize.

Sajam franšiza je događaj koji se ne sme zaobići ako tražite franšizne partnere. Dobro je učestvovati i ako želite da se dobro pozicionirate ili održite dobar imidž na tržištu franšiza – kaže Gžegoš Karmovski, direktor Odeljenja za razvoj Nest banke.

Gastronomske franšize će, tradicionalno, biti najzastupljenije na sajmu u Varšavi. Organizatori očekuju da će se iz ovog sektora pojaviti više od 60 brendova, najviše restorana kao što su McDonald’s, Burger King, Salad Story, Telepizza, Kebab King, Biscuits, Dominos Pizza, Bafra Kebab, New York Pizza.

Očekuje se i veliki broj prodavnica sladoleda i kafića, a među njima biće Carte Dor, Chop ChopThai Ice Cream, Bonano, Lodolandia, Mangatto, Marsjano, Coffeeloffee, Coffee Feel, So! Coffee...

Foto: Sajam franšiza u Varšavi; PROFIT system

Veliku pažnju po pravilu privlače trgovački lanci i specijalizovane trgovačke radnje. Ove godine predstaviće se Carrefour, DelikatesyCentrum, Groszek, Intermarche, Żabka... Preduzetnici zainteresovani za finansijski sektor i osiguranje moći će da pogledaju ponudu sistema kao što su PZU, Superpolisa, Credit Agricole, Eurobank, Getin Noble Bank, Nest Bank i Tax Care.

Na sajmu će se ove godine predstaviti i brojni internacionalni brendovi – iz SAD, Australije, Indije, Albanije, Belorusije, Holandije, Velike Britanije, Španije, Rumunije i Ukrajine.

Glavni organizator sajma je PROFIT system, najveća konsultantska kuća u oblasti franšizinga u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Kao i svake godine, čitaoci portala Franchising.rs mogu da dobiju besplatne ulaznice za sajam – potrebno je samo da popune sledeći obrazac:


Podaci o posetiocu
Podaci o posetiocu
If you see this, leave this form field blank
podnikatel roku Murad Al-Katib
N.Bogojević