Po franšizu u Budimpeštu

Sajam franšiza u Budimpešti
Sajam franšiza u Budimpešti / Još jedna prilika da franšizni biznisi predstave svoje koncepte i pronađu partnere zainteresovane za kupovinu franšize
Sreda
28.11.2018
Sedmi februar 2019. rezervisan je za sajam franšiza u Budimpešti – Franchise Börse.
 

U februaru 2018, nakon 10 godina zatišja, u glavnom gradu Mađarske održan je ponovo sajam franšiza, koji je, prema saopštenju Mađarske franšizne asocijacije, prevazišao sva očekivanja. Tada je svoje franšizne koncepte predstavilo više od 20 kompanija, a sajam je posetilo više stotina ljudi – potencijalnih primalaca franšize i investitora. Dobar odziv bio je ujedno „i nagrada i podstrek“ za organizatora koji je najavio da će se nova „berza franšiza“ održati i sledeće godine.

Nova smotra zakazana je za 7. februar 2019. i biće održana u hotelu Novotel Budapest Centrum. Posetioci koji su zainteresovani za kupovinu franšize moći će da biraju između nekoliko desetina mađarskih, ali i internacionalnih franšiza, a oni koji tek žele da se upoznaju sa ovim vidom poslovanja, imaće priliku da osnove franšizinga savladaju kroz niz seminara i konferencija, ali i ličnih konsultacija sa stručnjacima iz ove oblasti.

Prema podacima organizatora sajma Mađarske franšizne asocijacije, za posetioce koji se na sajtu asocijacije registruju do 4. februara 2019. ulaz će biti besplatan. Ulaznice u prodaji će, inače, koštati 1.500 forinti (oko 4,6 evra). 


podnikatel roku Murad Al-Katib
N.Bogojević