Svetski brend u Novom Sadu
Svetski brend u Novom Sadu / Hotel Sheraton svečano je otvoren krajem maja 2018.
Petak
01.06.2018.
U Novom Sadu je otvoren hotel Sheraton, čime ovaj grad dobija prvi internacionalni hotelski brend. Primalac franšize je MK Grupa.
 

Sheraton, hotel sa četiri zvezdice, investicija je MK Grupe i deo strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Sheraton je brend jedne od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Marriot International-a, i u Srbiji će poslovati kao franšiza.

Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe, koja je i nosilac ovog projekta, kaže da je u Sheraton uloženo 15 miliona evra i da je u njemu obezbeđeno 120 novih radnih mesta, a da je korporativnom strategijom MK Grupe predviđeno još investicija u hotelijerstvo u regionu.  

Sheraton u Novom Sadu ima 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. U okviru hotela se nalazi i "a la carte" restoran, kao i Wine& Tapas Bar. Poslednji sprat je rezezvisan za spa i velnes centar, a u hotelu su smeštene i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program. 

Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada, prostire se na 13.000 kvadratnih metara.